Mijn Blog CO2 neutraal

door Maky | 6 december 2011 |

Meno carta e Co2 neutral grazie a Doveconviene
door Doveconviene.it

Het is een beetje 'Ik heb gehoord over de buitenlandse blogs en ​​het is om te bloeien in Italië dankzij de site Doveconviene.it een portaal dat brengt de folders van diverse nuttige winkels om de prijzen en de vermindering van de gedrukte versie van het bovenstaande te vergelijken.

Deelnemen is simpel, gewoon:

Schrijf een bericht op je blog over dit initiatief Doveconviene.it , zeggen dat uw site is een blog of nul gevolgen.
Knop om een ​​favoriet onder degenen die op de site voorgestelde kiezen en zet ze op je blog, bijvoorbeeld in de zijbalk.
Meld de link van uw post door te schrijven naar co2neutral@doveconviene.it

Zij zullen een boom te planten voor u het elimineren van uw CO2-uitstoot.

Dit project, naast het elimineren van CO2 is nuttig voor herbebossing van sommige gebieden deforested.


Dit is wat ik probeer te doen de Dr Alexander Wissner-Gross:

Hoeveel CO2 produceert mijn blog? Volgens dr. Alexander Wissner-Gross, een milieu-activist en natuurkundige aan Harvard, een website produceert een gemiddelde van ongeveer 0,02 g CO2 per bezoek. Ervan uitgaande 15.000 bekeken pagina's per maand, dit vertaalt zich in 3,6 kg CO2 per jaar. Deze productie is vooral gekoppeld aan de werking van de server.
Hoeveel CO2 wordt geabsorbeerd door een boom? Hangt af van vele factoren, maar het Verdrag van de Verenigde Naties inzake klimaatverandering (UNFCCC) schat dat elk jaar een boom absorbeert een gemiddelde van ongeveer 10 kg CO2. We overwegen voorzichtig 5kg per jaar voor elke boom.
Een boom neutraliseert de CO2-uitstoot van uw blog, voor 50 jaar! Zoals weergegeven in de bovenstaande rekening, je blog produceert ten minste 3,6 kg CO2 per jaar, een boom elimineert 5 en leeft gemiddeld 50 jaar! Helpen ons om eentje planten, kortom, kunt u doorgaan met schrijven op uw blog voor de volgende halve eeuw!

Ik denk niet dat je wil mijn geraaskal te lezen voor de komende 50 jaar, zo iemand is echt wrede marteling en wrede ik heb niets, maar merkt op dat het planten van een boom is nooit verkeerd om de kosmos gedaan Ik zei: "Waarom niet? "En dan moet je wacht, je ook houden, is volledig gratis en je zult minder schuldig met Moeder Natuur te voelen.

2 Responses to "Mijn Blog CO2 neutraal"

  1. Ik ben blij dat je hebt besloten om ook mee te doen! Ik had het lang geleden gedaan en het is leuk want dan sturen ze je een e-mail met een link waar u de groep bomen geplant kunnen kijken ;)

  2. Echt, wat een beauty! Tenminste geen zekerheid dat ze te planten.
    Het is een prachtig initiatief en hoe kon ik niet vooral meedoen dat ik muggen zelfs niet doden!

Laat een reactie achter