Mijn Blog CO2 neutraal

door Maky | 6 december 2011 |

Meno carta e Co2 neutral grazie a Doveconviene
door Doveconviene.it

Het 'een beetje' Ik heb gehoord over de buitenlandse blogs en ​​het is te bloeien in Italië dankzij de site Doveconviene.it een portal die bij elkaar brengt de folders van diverse handige winkels om de prijzen en de vermindering van de papieren versie van het bovenstaande te vergelijken.

Meedoen is makkelijk, gewoon:

Schrijf een bericht op uw blog over dit initiatief Doveconviene.it , zeggen dat die van jou is een blog of website met impact nul.
Kies een knop je liever van die welke worden aangeboden op de site en zet ze op je blog, bijvoorbeeld in de zijbalk.
Melden op de link van uw post door te schrijven naar co2neutral@doveconviene.it

Zij zullen een boom te planten voor je het elimineren van uw CO2-uitstoot.

Dit project is een aanvulling op het elimineren van de uitstoot van CO2 is nuttig voor herbebossing van sommige gebieden ontbost.


Dit is wat ik probeer te doen van de dokter Alexander Wissner-Gross:

Hoeveel CO2 produceert mijn blog? Volgens Dr Alexander Wissner-Gross, een milieu-activist en Harvard natuurkundige, een website produceert een gemiddelde van ongeveer 0,02 g CO2 per bezoek. Ervan uitgaande 15.000 pageviews per maand, dit vertaalt zich in 3,6 kg CO2 per jaar. Deze productie is vooral te maken met de werking van de server.
Hoeveel CO2 wordt geabsorbeerd door een boom? Hangt af van vele factoren, maar het Verdrag van de Verenigde Naties inzake klimaatverandering (UNFCCC) schat dat elk jaar een gemiddelde boom absorbeert ongeveer 10 kg CO2. We overwegen voorzichtig 5kg per jaar voor elke boom.
Een boom neutraliseert de CO2-uitstoot van je blog, voor 50 jaar! Zoals in het bovenstaande rekening, je blog produceert ten minste 3,6 kg CO2 per jaar, een boom elimineert 5 en leeft gemiddeld 50 jaar! Helpen om te planten een, in het kort, kunt u doorgaan met schrijven op uw blog voor de komende halve eeuw!

Ik denk niet dat je wil mijn geraaskal te lezen voor de komende 50 jaar, zo iemand is echt wrede marteling en wrede, hoef ik niet om het even wat, maar vaststellend dat het planten van een boom is nog nooit kwaad gedaan aan de kosmos Ik zei: "Waarom niet? "En dan moet je wachten, je ook houden, is volledig gratis en je zult minder schuldig met Moeder Natuur te voelen.

2 Responses to "Mijn Blog CO2 neutraal"

  1. Ik ben blij dat je hebt besloten om ook mee te doen! Ik had het lang geleden gedaan en het is leuk want dan sturen ze je een e-mail met een link waar u de groep van bomen geplant kunnen bekijken ;)

  2. Echt, wat een beauty! Althans er is geen zekerheid dat ze geplant.
    Het is een prachtig initiatief en hoe kon ik niet meestal mee Ik weet niet eens muggen te doden!

Geef een reactie