Mijn blog CO2-neutraal

door Maky | 6 december 2011 |

Meno carta e Co2 neutral grazie a Doveconviene
door Doveconviene.it

Het is een beetje 'Ik heb gehoord over blogs buitenlanders en het is om te floreren in Italië dankzij de site Doveconviene.it een portaal dat brengt de folders van de verschillende winkels nuttig zijn om de vergelijking van de prijzen en de vermindering van de papieren versie van het bovenstaande.

Deelnemen is eenvoudig, gewoon:

Schrijf een post op uw blog over het initiatief van Doveconviene.it, zeggen dat die van jou is een blog of website met impact nul.
Selecteer een knop die u liever uit die worden aangeboden op de site en leg ze op uw blog, bijvoorbeeld in de zijbalk.
Meld link van je bericht door te schrijven naar co2neutral@doveconviene.it~~V

Zij zullen een boom planten voor u het elimineren van uw CO2-uitstoot.

Dit project naast het elimineren van CO2 is nuttig om de herbebossing van sommige gebieden deforested.


Dit is wat ik probeer te doen Dr. Alexander Wissner-Gross:

Hoeveel CO2 produceert mijn blog? Volgens Dr Alexander Wissner-Gross, milieuactivist en Harvard natuurkundige, een website levert een gemiddelde van ongeveer 0,02 g CO2 per bezoek. Uitgaande van 15.000 pagina bezoeken per maand, vertaalt zich dit in 3,6 kg CO2 per jaar. Deze productie is vooral gekoppeld aan de werking van de server.
Hoeveel CO2 wordt geabsorbeerd door een boom? Het hangt af van vele factoren, maar het Verdrag van de Verenigde Naties inzake klimaatverandering (UNFCCC) berekent dat een boom absorbeert jaarlijks gemiddeld ongeveer 10 kg CO2. Wij beschouwen prudent 5kg jaar voor elke boom.
Een boom neutraliseert de CO2-uitstoot van uw blog, voor 50 jaar! Zoals aangegeven in de bovenstaande rekening, uw blog produceert ten minste 3,6 kg CO2 per jaar, een boom elimineert 5 en leven gemiddeld 50 jaar! Helpen om te planten een, in het kort, kunt u doorgaan met schrijven op uw blog voor de volgende halve eeuw!

Ik denk niet dat je wil mijn waanideeën te lezen voor de komende 50 jaar, zoals marteling is erg wreed om mensen en ik zijn helemaal niet wreed, maar merkt op dat het planten van een boom is nooit kwaad de kosmos Ik zei: "Waarom niet? "En dan moet je wachten, samen met u, ook, is volledig gratis en u zult minder schuldig met Moeder Natuur te voelen.

2 Reacties op "Mijn blog CO2-neutraal"

  1. Ik ben blij dat je hebt besloten om ook mee te doen! Ik had al lang geleden gedaan en het is leuk want dan sturen ze je een e-mail met een link waar u de groep van bomen geplant kunnen kijken ;)

  2. Echt, wat een schoonheid! Tenminste is er zekerheid dat ze geplant.
    Het is een prachtig initiatief en ik kon niet mee, zoals hierboven, dat ik niet eens doden de muggen!

Laat een reactie achter