Mijn blog CO2-neutraal

door Maky | 6 december 2011 |

Meno carta e Co2 neutral grazie a Doveconviene
door Doveconviene.it

Het 'een beetje' Ik heb gehoord over blogs buitenlanders en het is om te gedijen in Italië dankzij de site Doveconviene.it een portal die bij elkaar brengt de folders van diverse winkels nuttig zijn om de prijzen en de vermindering van de papieren versie van het bovenstaande te vergelijken.

Deelnemen is eenvoudig, gewoon:

Schrijf een bericht op uw blog over dit initiatief Doveconviene.it , zeggen dat die van jou is een blog of website met impact nul.
Kies een knop die u liever uit die worden aangeboden op de site en zet ze op je blog, bijvoorbeeld in de zijbalk.
Meld link van je bericht door te schrijven naar co2neutral@doveconviene.it

Zij zullen een boom te planten voor u elimineren uw CO2-uitstoot.

Dit project in aanvulling op het elimineren van de CO2-uitstoot is het handig om herbebossing van sommige gebieden ontbost.


Dit is wat ik probeer te doen de Dr. Alexander Wissner-Gross:

Hoeveel CO2 produceert mijn blog? Volgens Dr Alexander Wissner-Gross, milieuactivist en natuurkundige aan Harvard, een website produceert een gemiddelde van ongeveer 0,02 g CO2 per bezoek. Ervan uitgaande 15.000 pageviews per maand, vertaalt zich dit in 3,6 kg CO2 per jaar. Deze productie is vooral gekoppeld aan de werking van de server.
Hoeveel CO2 wordt geabsorbeerd door een boom? Het hangt af van vele factoren, maar het Verdrag van de Verenigde Naties inzake klimaatverandering (UNFCCC) berekent dat een boom absorbeert elk jaar gemiddeld ongeveer 10 kg CO2. Wij beschouwen voorzichtig 5kg jaar voor elke boom.
Een boom neutraliseren van de CO2-uitstoot van uw blog, voor 50 jaar! Zoals in het bovenstaande rekening, je blog produceert ten minste 3,6 kg CO2 per jaar, een boom elimineert 5 en leven gemiddeld 50 jaar! Helpen om te planten een, in het kort, kunt u doorgaan met schrijven op uw blog voor de komende halve eeuw!

Ik denk niet dat je wil mijn waanideeën te lezen voor de komende 50 jaar, zoals marteling is mensen echt wreed wreed en ik heb niets, maar merken dat het planten van een boom is nooit kwaad de kosmos Ik zei: "Waarom niet? "En dan wacht je, samen met u ook, is geheel gratis en je zult minder schuldig met Moeder Natuur te voelen.

2 Reacties op "Mijn blog CO2-neutraal"

  1. Ik ben blij dat je hebt besloten om ook mee te doen! Ik had al lang geleden gedaan en het is mooi want dan sturen ze je een e-mail met een link waar u de groep van bomen geplant kunnen kijken ;)

  2. Echt, wat een schoonheid! Er geldt ten minste zekerheid dat ze geplant.
    Het is een prachtig initiatief, en hoe kon ik niet zeker meedoen, dat ik niet eens doden de muggen!

Laat een antwoord achter