Το ψητό των μερών σκληρότητα δωρεάν: ψητό seitan γάλακτος

από Maky | 7 Δεκέμβρη του 2011 |

Αφιερωμένο στην γιαγιάδες πιο μεγαλειώδη του κόσμου!

Όταν ήμουν παιδί γεύμα των Χριστουγέννων έγινε από τη γιαγιά της Pina ενώ το δείπνο έγινε με τη γιαγιά της Carmela.

Θυμάμαι τις άθλιες απογεύματα με τα ξαδέλφια να προσπαθήσουν να ξεγλιστρήσουν στενή πάλη ή τις γροθιές που φέρουν. Η τιμή του είναι ένα μοναχικό παιδί που δεν έχει μάθει να υπερασπιστεί τον εαυτό σας από τους κακοποιούς.

Η αδελφή μου και εγώ, όμως, δεν μπορούσα να περιμένω να πάω να δω τη γιαγιά Carmela (όχι ότι η γιαγιά μου ήταν λιγότερο Pina είναι σαφές!) Επειδή υπάρχει rimpinzava ψητό χοιρινό στο γάλα. Αυτό το ψητό ήταν ένα από τα λίγα τρόφιμα με βάση το κρέας που ανέχονται (ήδη Διαμαρτυρία φιλοδοξίες φυτοφάγα) και έφαγα μέχρι να σκάσει.

Δεν ήταν το ίδιο το κρέας που οδήγησε τρελλό, αλλά η σάλτσα που τον συνόδευαν (τα οποία θα ονομάζεται "Grumetti γάλα"). Ευτυχώς η αδελφή μου ήταν πάντα το ίδιο αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρχει μοιραστήκαμε το δάκρυ μαλλιά μου (το οποίο δεν προκάλεσε σχεδόν σαν ξαδέλφια).

Γιαγιά Carmela (διπλή Splattered κα Fletcher) ήρθε με το δίσκο ψητό-style "American νοικοκυρά" με μεγάλα μαλλιά της ξανθά στουπί και αυτό το μεγάλο χαμόγελο και το ζεστό ότι μόνο οι γιαγιάδες μπορούν να κάνουν.

Σε αυτές τις στιγμές ένιωσα σαν στο σπίτι και όσο αφορά εμάς για να πάρει τα μαλλιά τους ή να μας (δυστυχώς οι συγγενείς δεν είναι πάντα ευχάριστη) το μίσος εκείνη τη στιγμή sotterravamo τσεκούρι μάχης και απήγαγαν από το πνεύμα των Χριστουγέννων Παρόν ποθούν να δειπνήσετε σε ειρήνη και αρμονία .

Δεν πιστεύω στα θαύματα, όπως η γιαγιά μου λέει Πίνα: «Τώρα, ακόμη και ο Κύριος μας καθιστά πιο" αλλά αγαπώ εγχύεται και μεταδίδονται από τα τρόφιμα. Πόσοι από εσάς είναι λυπηρό όταν καταφεύγουν στην άνεση των τροφίμων - τρόφιμα που παρηγορεί - είναι μια σούπα, ένα σάντουιτς ή ένα τηγανητό αυγό;

Και πόσοι από εσάς δεν έχουν πνιγεί δάκρυα σε ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα ή ένα ωραίο μπολ παγωτό; Το κάνω όλη την ώρα, όχι γιατί είναι λυπηρό βέβαια, αλλά επειδή μου αρέσει να λάβετε αγάπη από ό, τι τρώω (ψυχολόγοι έχουν να πουν για τις μεθόδους μου).

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πιο καλό; Νομίζω πως όχι, αλλά ξέρω ότι θα είναι πιο σεβασμό της ζωής, όπως ποτέ πριν. Και «εντελώς υποκριτικό να δώσει χρήματα για τα φτωχά παιδιά, όταν σκοτώνουν τα ζώα για τροφή. Μια ζωή είναι όμοια και είναι με αυτό σκληρότητα δωρεάν ψητό που μπορώ να ανανεώσω τη συνεχή δέσμευσή μου να προστατεύσουν τις ζωές των ανθρώπων και των ζώων.

Ένα από τα πράγματα που οι χορτοφάγοι έχουν έναν σκληρότερο χρόνο να εγκαταλείψουμε είναι η υφή του κρέατος. Με την seitan μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα σύστημα διαφορετικό από τα προηγούμενα φυτοφάγα απαλά γίνεται.

Πολλοί δαιμονοποιούν τον ισχυρίζονται ότι είναι ένα υποκατάστατο για να μην αναφέρουμε ότι είναι ένα τρόφιμο με αρχαία προέλευση και ότι πριν από τώρα δεν έχει θεωρηθεί ως υποκατάστατο του κρέατος, αλλά απλά ένα πραγματικό φαγητό. Νομίζω ότι έχει περάσει μακριά ως "κρέας για χορτοφάγους" μόνο για σκοπούς μάρκετινγκ, ακόμη και αν στην πραγματικότητα δεν είναι.

Για να κάνετε αυτή τη συνταγή, χρησιμοποίησα την άμεση seitan (w τεμπελιά), αλλά εγώ προτιμώ την υφή του σπιτικό. Το αργό μαγείρεμα δεν sarebe αναγκαία, διότι η ίδια η seitan είναι ήδη μαγειρεμένο, αλλά χρησιμεύει κυρίως για να δημιουργήσει μια κρέμα που τον έκανε ο κ. ψητό κάνει.

Για την κρέμα αντί για γάλα που χρησιμοποιείται γάλα σόγιας, ειλικρινά με το αγελαδινό γάλα είναι καλό, αλλά είναι περισσότερο μια γελοία χαμηλή τιμή μπροστά από το μέγεθος της χειρονομίας.

Δεν με νοιάζει αν αυτό αποτελεί απομίμηση ωραία και καλά, αλλά κάνω το seitan ντυμένος σαν και μου αρέσει ιδιαίτερα κρεμώδη σάλτσα Grumetti γάλα γιατί με κάνει να σκεφτώ της γιαγιάς μου Carmela!

Μπορείτε να πείτε ό, τι θέλετε, με δικάσει, αλλά να θυμάστε: να έχουν μια πλήρη κοιλιά, σώζοντας ζωές και το χαμόγελο που προέρχεται από όλα αυτά είναι ανεκτίμητης αξίας!

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες, μη διστάσετε να ρωτήσετε, είμαι εδώ για σένα!

Αυτή η συνταγή είναι μέρος της συλλογής

Αυτή η συνταγή είναι στο διαγωνισμό


9 Responses to "Οι σκληρότητα δωρεάν γιορτές ψητό: σχάρα seitan γάλα"

 1. Maky Γεια σας και σας ευχαριστώ για τη συνταγή σας, οπότε θεωρώ ότι το blog σας θα είναι γεμάτη από τις εμπνεύσεις :-)
  Τα λέμε σύντομα!
  Fico & Uva

 2. Σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ^ _ ^

 3. Φαίνεται νόστιμο. Θα αγάπη για να μπορείτε να το μοιραστείτε μαζί μας πάνω στο foodepix.com.

 4. χάρη στο σύκο και σταφύλι ξέρετε. Πολύ ωραία συνταγή και μεγάλες φωτογραφίες.

 5. Σας ευχαριστώ ^ _ ^

 6. Ανώνυμος λέει:

  Πώς θα μπορούσα να μην ξέρετε για το site σας!
  Δόξα στο Google, ήδη Λατρεύω τις συνταγές σας! :-)
  Αυτό το ψητό είναι καταπληκτική!

  Μια αγκαλιά,
  katy

 7. Τι όμορφο μήνυμα, σας ευχαριστώ!
  Δόξα στο Google ... πάντα να επαινεθεί!
  Περάστε να δείτε μου συστήσει

 8. Τι μια όμορφη τοποθεσία, complimentissimi!
  Ακόμη και η συνταγή μου εμπνέει πολύ, νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε το : D

 9. Σας ευχαριστώ ... τότε επιτρέψτε μου να ξέρω πώς έρχεται, αποδεικνύεται πολύ δημοφιλής

Αφήστε μια απάντηση