Misiune DR. Strangelove

de maky | 24 ianuarie 2012 |

Blogul în viitor va găzdui practici de conținut și, prin urmare, neortodox culinare vegetariene citesc aceste articole nu este recomandat pentru un public mai tânăr de 16 ani.


Buna pregătit în acest Papello aproape necesar. Profeția Maya pentru mine a devenit realitate cu un pic de "în avans," Tu ești pe moarte ??? "nu absolut nici o realitate, histologie care se așteaptă un rezultat negativ, în ciuda acestui fapt 2012 a adus multe inovații.

Eu fac excursie ... Haim Inge și eu după Crăciun ne-am hotărât să predere căi diferite în consecință nu vom trăi mai mult împreună (și cui îi pasă ce crezi!) Pentru toti cei care ne-au (mesaj public = economii substanțiale de telefon Pecunia) stiu eu "inge în cauză" nu este la domiciliu pentru următorii 50 de ani, vă rugăm să lăsați un mesaj după semnalul sonor ... biiiiiiiiiiip ". Acum încerc acasă și de muncă, am o dragoste mai puțin, care a devenit un prieten important nou încredere și simți fluxul seva în venele.

În acest vârtej de vânt emoțional mi-am spus: "Ei bine, dacă toate astea se intampla pentru un motiv?!" Practic Cred că tocmai caracterul aleatoriu al evenimentelor, cred că destul de concatenarea același exemplu: dorm puțin - m-am trezit rău - lucru rău - trimite la că țara tot - am suspendat de la locul de muncă - Intotdeauna mi-am enervat mai mult - foc mine - mă duc să mănânc în lăzile de gunoi pentru că eu nu pot găsi de lucru - eu dorm sub poduri - I a lua adoptat de către un om bogat care are milă de mine și mă copleșește cu cadouri.

Filozofia mea de viață este ceva explicabil științific cu doua cuvinte simple: acțiune -> reacție.

Dar ce are asta cu blog-ul? Centrele centrat, patru ani mai târziu mă găsesc singur: face micul dejun pentru o, face cumpărături pentru o, de gătit pentru o, distribui atenția pentru unul și unul pentru live, deci într-o clipă vine iluminare: "Doamne, în jurul valorii de nu a fost găsit nimic care învață persoanele care locuiesc singure să scape de plictiseala de alimentare patru pereți. "

Recunosc, pentru primele zile am hrănit cu pâine albă, Philadelphia și castraveciori murati si inca fac la intervale regulate. Știu că am suge, dar m-am simțit pierdut citind retete pentru 2, 4 sau 6 persoane. Creierul meu a refuzat să împartă ingredenti și m-am trezit în bucătărie mă demoralizat sandwich castravete obișnuit.

Și ce sa întâmplat? După multe meditație am ajuns la "conștiința interioară" a fi singur (acest cuvânt lipsit de tact!), De ce să nu transforme această situație (dificilă la nivel practic, dar superabilissima) în ceva folositor? De ce nu petrece o parte din timpul meu pentru a ne singur / văduvă / alergică la relații conjugale / persoane care locuiesc singure / studenți cu abilități culinare pentru a crea retete adaptate la nevoile noastre?


Și aici e vestea:

- Blogul găzdui multe inițiative, vom ști mai profund, vom vorbi de iluzii noastre culinare, interacționăm cu noi și vom învăța multe de la fiecare altul!

- Veți găsi retete speciale (de-a lungul modul în care vă va înțelege)

- Aranjați pentru tine evenimente tematice

- Probleme vor fi mai mult ca oricând necredincioșii

Am atât de multe proiecte pe care am în curs de dezvoltare să înveselească feluri de mâncare noastre, umple serile noastre singuri și să impresioneze dacă ați avut o dată (Îmi această definiție iubesc!). Știu că a participat inițial doar "prieteni și familie", dar sunt convins că în curând vei alătura prea ... da-mi un motiv să renunțe la a face acest lucru!

Nu este nevoie să-și petreacă timpul să împartă ingredientele, se calculează timpul de preparare sau să inventeze o masă mizerie de obicei alternativă și veți fi "însoțită de mână" în adâncurile bucătărie și în alegerea materiilor prime (în cazul în care nu reușiți) sunt .. de asemenea, gata să renunțe lovituri de viață la cele mai reticente.

Veti gasi aproape tot ceea ce este potrivit pentru tine, eu zic "aproape" pentru că restul va trebui să te pun cu fantezia. Nu vreau să te văd plictisit, mâncarea poate fi un remediu bun pentru suflet.

Cea mai mare Dorința mea este să te văd în bucătărie, ca și cum ați fost la cârma unei galion: agresiv, încrezător și de succes!


Gata la începutul unei noi ere Ia: era de rațiune


Tremura ... Piratessa este înapoi!


22 Responses to "Misiune DR. Strangelove "

 1. Acum, nu mă înțelege greșit ... dar te iubesc ^ _ ^ Să fim serioși: ești o forță a naturii și, deși maky "păstrează parțial familie" (în sensul că eu nu locuiesc împreună și Dany) pe care le va urma de bunăvoie ... Aștept cu nerăbdare să rețeta începerii !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Multumesc Franci !!!!!!!!!! Sunt sigur că știți multiplica doze mult mai bine decât știu împărți ^ _ ^

 3. Maky, două linii și o veste milioane de euro.
  Pas de scutire de raport medical spre disperarea la situația cu ESN, dar mă bucur că la ai citit atât de încărcată și plină de energie, timp doar pentru viitor.
  Mult noroc, indiferent de mintea ta decide să dea naștere, și puteți lucra în curând :)

 4. Ești o priveliște !! Nu am nici alte cuvinte!
  Acum cred ca eroina a Larsson saga stierg, în special pentru pan pâine, ea și cornișon răspândit =)
  Odată ce ați înțeles că aerul poate trece, putem respira și apoi a trăi în consecință, deși încă șchiopătînd, cea mai mare parte se face! Deși drumul va fi în continuare bine articulată înapoi favorit pirat !!!

  Hugs

  LaVally

 5. Arabafelice, de fapt, cele mai multe lucruri s-au întâmplat cu mine în două săptămâni pe tot parcursul! Inge va fi mereu parte din viața mea și va auzi încă despre (pentru a vă evita abandonarea sidrome ^ _ ^)

  LaVally: Mulțumesc dragă, acum eu sunt dedicat stocării de galion ... nu se poate aștepta să-l vadă navigheze la noi destinații!

 6. este adevărat nu există nici o blog care oferă ingredientele pentru single, și chiar dacă nu este singur, uneori este doar la domiciliu, va fi capabil de a găti pentru el și doar? mica trebuie să aibă grijă de ceea ce mananci numai în familiile din 2 în sus!
  aspect al acestor schimbări, eu sunt sigur că va fi uimitor!

 7. Herbi dicimo care este mai mult un "ghid de supravietuire pentru oamenii care mananca singur" ^ _ ^ eu nu pot să aștept să mă întorc pentru a crea. Mulțumesc, comentariile dvs. sunt de taxare-mi o mulțime!

 8. Nu știu ce să spun ... în drum, îmi pare rău pentru pauza, dar mă bucur că a puterea ta.
  Regret "singlelaggine", dar cred că locul de muncă minuțioasă a neuronilor care au ecranate toate, de alte posibilități, așa că sunt mulțumit.
  în esență, chiar dacă știu că pentru naibii mea experiență directă (de ani = 10), că lovitura vine după, atunci când toate obiceiurile devin lame și nevoia inițiativei carton pană nou, mă bucur să vă citesc proactiv.
  noroc la fiecare colț al inimii, al lucrării, bucătărie!

 9. Pernă sunt atât de dragi, am încerca să transforme mai pozitiv în toate nenorocirile care vin de la viață, care de multe ori sunt prezentate sub forma unor noi provocări sau stimli pozitiv să nu piardă din vedere. Mult noroc pentru tine pe toate fronturile!

 10. Marea !! Cred că locul mi-ar fi închis în casa ta din nou pentru moltoooooo timp la disperare și să mănânce paste ca un fel de mancare principal cu unt și se usucă ciocolată la fel de dulce. Voi urmări cu mare curiozitate (deși continua să gătească pentru 2 sau 4 ... dar leserate singur căpitan ocazional ;)

 11. că gresie !! Brava, uita-te noua reteta

 12. Agnes: naaaaaa, încheiat în cel mai bun mod pentru amandoi (unele patru ani sunt întotdeauna patru ani și am strigat râurilor), dar în cele din urmă pune instinctul de supraviețuire. De la icette poate multiplica mereu cu 2 sau 4 ^ _ ^

  Maia: ^ ____ ^

 13. Aspect cu nerăbdare toate acestea știri!
  Începutul unui nou capitol poate doar surprize și te încarcă astfel încât va fi cu siguranță exorbitant :-)

 14. dragă, am trimis un e-mail cu un propostina. Anunță-mă-ați primit ;)

 15. Buna ziua maky,
  Eu va urma doar cateva posturi și vreau să-ți fac cele mai bune urări pentru toți.
  Aștept rețete noi curioase (care sunt deja în vigoare de ambuscadă, cum ar fi pisicile) și acum am de gând să joace un pic dincolo de "cu agar agar (dar voi învăța de la cei care" aceste lucruri?).
  Un mare sărut!

 16. katy: ele sunt extrem de încărcat, atât de mult încât nici nu pot dormi. Sper doar că nu dezamăgesc oamenii.

 17. Agnese: e-mail primit! Este un proiect frumos, contatemi bine la echipă.

 18. Lorenz: mulțumesc pentru tot, știe că acestea sunt utile într-un fel umple sufletul de bucurie!

 19. perfect! încântat să vă avem la bord. De acum, însă, pentru acest lucru ne auzim doar de e-mail. Vei scrie o scurtă cu toate informatiile detaliate.

 20. Foarte Bine!

 21. dar vin pe tine sunt la fel ca Phoenix, reia plin de viață, cu multe idei pentru cap ... .. aș spune că este un mod frumos de a privi înainte, nu cedati niciodata !!!! ciauzzzzz

 22. Mulțumesc Astro, din fericire una care nu renunta !!!

Lasă un răspuns