Misiune DR. Strangelove

de Maky | 24 ianuarie 2012 |

Conținutul blog-ul va găzdui în viitor și vegetariene practicile culinare neortodoxe, prin urmare, lectura acestor articole nu este potrivit pentru o audiență mai mică de 16 ani.


Dragă pregătit pentru acest Papello aproape necesar. 'S Profeția Maya pentru mine a devenit realitate cu un pic "mai devreme," Ești pe moarte? "Nu absolut nu se așteaptă într-adevăr că examenul histologic a fost negativ, în ciuda acestei 2012 a adus multe inovații.

Am demascat motoare ... Haim și eu după Crăciun ne-am decis să predere căi diferite, în consecință, nu vom trăi împreună mai (și cui îi pasă ce crezi!) Pentru toți cei care ne cunosc (mesaj = economisirea publică telefon pecuniare substanțiale) l "Inge în cauză" nu este acasă pentru următorii 50 de ani, vă rugăm să lăsați un mesaj după bip ... biiiiiiiiiiip. " Acum eu sunt în căutarea de muncă și acasă, am o dragoste în mai puțin, care sa transformat într-un mare prieten de încredere nou si sa se simta seva curge în vene.

În acest vârtej emoțional i-am spus, "Ei bine, dacă tot se întâmplă acest lucru nu va fi un motiv?" Practic Cred că tocmai caracterul aleatoriu al evenimentelor, cred că mai degrabă concatenarea acestor es: somn mic - M-am trezit rău - lucru rău - pentru a trimite că țara toate - am suspendat de la locul de muncă - Intotdeauna mi-am enervat mai mult - foc pe mine - am de gând să mănânce în containere, deoarece eu nu pot găsi de lucru - dormi sub poduri - am adoptat de către un om bogat, care are milă de mine și mă copleșește cu daruri.

Filosofia mea de viață este ceva explicabil științific cu două cuvinte simple: de acțiune -> reacție.

Dar ce are asta cu blog-ul? Centre centrat, patru ani mai târziu m-am găsi singur: face micul dejun pentru o, face cumpărături pentru una, de gătit pentru unul, unul și distribui atenția să trăiască de unul, așa că într-o clipă de inspirație vine: "Doamne, în jurul nu găsi nimic care îi învață pe oameni care traiesc numai pentru a scăpa de plictiseala de patru alimente de acasă. "

Recunosc, pentru primele zile am hrănit cu pâine albă, murături și Philadelphia și eu încă mai fac la intervale regulate. Am suge știu, dar m-am simțit pierdut citind rețete pentru 2, 4 sau 6 persoane. Creierul meu a refuzat să împartă ingredenti și m-am găsit în bucătărie mi-a demoralizat sandwich castravete de obicei.

Și ce sa întâmplat? După multe meditație am ajuns la "conștiința interioară" de a fi singur (acest cuvânt lipsit de tact!), De ce nu transforma această situație (dificil la nivel practic, dar superabilissima) în ceva folositor? De ce nu petrece o parte din timpul meu pentru a ne singur / Vaduv / alergică la relații conjugale / persoanele care locuiesc singure / studenți cu aptitudini culinare pentru a crea retete adaptate la nevoile noastre?


Și aici e vestea:

- Blog-ul va găzdui mai multe evenimente, ne cunoastem mai profund, vom discuta despre iluziile noastre culinare, interacționăm cu noi și vom învăța multe unul de la altul!

- Veți găsi retete speciale (de-a lungul modul în care va înțelege)

- Aranja evenimente tematice

- Probleme vor fi mai necredincioși decât oricând

Am atât de multe proiecte pe care le-am în curs de dezvoltare pentru a lumina farfuriile noastre, umple nopțile noastre singuratice și pentru a impresiona dacă ați avut o întâlnire fierbinte (Îmi place foarte mult această definiție!). Știu că participa inițial doar "prieteni și familie", dar eu sunt convins că în curând veți alătura prea ... Dă-mi un motiv să se abțină de la a face acest lucru!

Nu este nevoie să-și petreacă timp pentru a împărți ingredientele, se calculează timpii de gătit sau să inventeze o alternativă masă la mizeria de obicei și va fi ", însoțită de mână", în adâncimi de bucătărie și în alegerea de materii prime (în cazul în care nu sunt în măsură) sunt .. chiar gata să renunțe la viață frisca la cele mai reticente.

Veti gasi aproape tot ceea ce face pentru tine, am spus "aproape" pentru că restul va trebui să pună imaginația ta. Nu vreau să te văd plictisit, mâncarea poate fi un remediu bun pentru suflet.

Cea mai mare dorință a mea este să te văd în bucătărie ca și cum ați fost la cârma unui galion: agresiv, încrezător și de succes!


Să fie pregătit la începutul unei noi ere: era de motiv


Tremura ... pirat este înapoi!


22 Responses to "Mission DR. Strangelove "

 1. Acum, nu ma intelegeti gresit ... dar te iubesc ^ _ ^ Să fim serioși: sunteți o forță a naturii și Maky deși "ține parțial de familie" (în sensul că eu nu locuiesc împreună și Dany) pe care le va urma din nou ... nu se poate aștepta pentru a începe rețeta !!

 2. Vă mulțumim Franci!! Sunt sigur că știi cum să se multiplice în doze mult mai bine decât știu cum să le împartă ^ _ ^

 3. Maky, două linii și o veste de milioane.
  Pasul scutire de la disperarea raport medical la situația cu ESN, dar mă bucur că ai citit atât de plin și plin de energie, o singură dată pentru viitor.
  Mult noroc, indiferent de ceea ce mintea ta decide să dea naștere, și puteți lucra în curând :)

 4. Ești un spectacol! Eu nu am alte cuvinte!
  În acest moment am sa-ti imaginezi ca eroina a Larsson saga stierg, mai ales pentru pan pâine, a întins-o și cornișon =)
  Odată ce ați înțeles că aerul poate trece, suntem capabili de a respira și apoi trăi în consecință, dar încă șchiopătînd, cea mai mare parte se face! Deși călătoria va fi mai bine articulate înapoi pirat preferată!

  Îmbrățișări mari

  LaVally

 5. Arabafelice, de fapt, lucrurile s-au întâmplat cu mine mai mult în două săptămâni decât în ​​tot anul! Inge va fi întotdeauna o parte din viața mea și veți auzi despre încă (pentru a evita vă sidrome abandonarea ^ _ ^)

  LaVally: Multumesc draga, acum am dedicat pentru stocarea galion ... Abia aștept să-l văd navigheze la noi destinatii!

 6. este adevărat nu există nici un blog care oferă ingredientele pentru single, și chiar dacă este una singură, deși uneori e doar la domiciliu, puteți găti pentru el și asta e tot? mică trebuie să aibă grijă de ceea ce mananci numai în familiile de la 2 în sus!
  aspect al acestor schimbări, eu sunt sigur că va fi uimitor!

 7. Herbi dicimo, care este mai mult de un "ghid de supravietuire pentru oamenii care mananca singur" ^ _ ^ Eu nu pot să aștept să mă întorc la crearea. Vă mulțumesc, comentariile dvs. sunt de taxare mine foarte mult!

 8. Nu știu ce să spun ... în sensul, îmi pare rău pentru pauza, dar mă bucur de puterea ta.
  Îmi pare rău "singlelaggine", dar mi se pare minuțioasă muncă de neuroni care au ecranate toate, de la alte posibilități, atunci eu sunt mulțumit.
  în esență, chiar dacă știu de al naibii de experienta mea directa (= 10 de ani), care lovitura vine după ce, atunci când toate obiceiurile devin lame și au nevoie de inițiativa de carton pană nou, am placerea de a citi propunerile dumneavoastră.
  noroc la fiecare colț al inimii, munca de bucătărie!

 9. Pernă sunt atat de scumpe, am încerca să transforme întotdeauna pozitiv în toate nenorocirile care vin de la viata pe care de multe ori sunt prezentate sub forma unor noi provocări sau stimli pozitive să nu piardă din vedere. Mult noroc pentru tine pe toate fronturile!

 10. Mare! Cred că locul aș fi închis în casa ta din nou pentru moltoooooo timp pentru disperare și să mănânce paste ca un fel de mâncare principal cu unt și uscat ciocolata la fel de dulce. Voi urmări cu mare curiozitate (deși continua să gătească pentru 2 sau 4 ... dar leserate singur căpitan ocazional ;)

 11. că oomph! Brava, reteta arata noua

 12. Agnes: capsuni, acesta este terminat în cel mai bun mod pentru ambele dintre noi (unele 4 ani 4 ani și am turnat întotdeauna râuri de lacrimi), dar pune stăpânire pe instinctul de supraviețuire. Din icette pentru tine poate multiplica mereu de 2 sau 4 ^ _ ^

  Maia: ^ ____ ^

 13. Uită-te cu nerabdare toate astea!
  Începutul unui nou capitol în surprize care nu pot și vă sunt responsabile, astfel exorbitant, care va siguranta :-)

 14. dragă, ți-am trimis un e-mail cu un propostina. Lasă-mă să știu dacă ați primit ;)

 15. Bună ziua Maky,
  Eu va urma doar de la câteva posturi și vreau să vă face cele mai bune urări pentru toți.
  Aștept rețete noi curioase (care sunt deja în poziția de ambuscadă, cum ar fi pisici) și acum am de gând să joace un pic de dincolo "cu agar (dar voi învăța de la cei care" aceste lucruri?).
  O mare sărut!

 16. katy: se percepe o mulțime, atât de mult încât nici nu pot dormi. Sper să nu dezamăgesc oamenii.

 17. Agnes: e-mail primit! Este un proiect frumos, contatemi bine in echipa.

 18. Lorenz: mulțumiri pentru tot ceea ce, știu că ele sunt utile într-un fel umple inima de bucurie!

 19. perfect! fericiți să vă avem la bord. De acum înainte, însă, pentru acest lucru am auzit doar prin e-mail. Va scrie un scurt, cu toate informațiile detaliate.

 20. dar haide tu esti la fel ca Phoenix, întoarce plin de viață, cu o mulțime de idei pentru cap ..... aș spune că este un mod frumos de a privi înainte, nu cedati niciodata! ciauzzzzz

 21. Mulțumiri Astro, din fericire, una care nu renunta!

Lasă un Răspuns