Misiunea DR. Strangelove

de Maky | 24 ianuarie 2012 |

Blogul va fi, în viitor, conținut și practicile culinare vegetariene neortodoxe, prin urmare, lectura acestor articole nu este recomandat pentru un public mai tanar de 16 ani.


Stimate pregătit pentru acest papello aproape necesar. Profeția Maya pentru mine a devenit realitate cu un pic de "mai devreme," Ești pe moarte ??? "nu absolut nici într-adevăr, examinarea histologica a fost negativ cum era de așteptat, în ciuda acestei 2012 a adus multe inovații.

Am excursie ... ahem Inge și I, după Crăciun ne-am decis să predere căi diferite, în consecință, nu va mai trăi împreună (și cine îi pasă ce crezi!) Pentru toți cei care ne cunosc (mesaj = economii substanțiale în PECUNIA telefon public) l "Inge în cauză" nu este acasă pentru următorii 50 de ani, vă rugăm să lăsați un mesaj după semnalul sonor ... biiiiiiiiiiip. " Acum uita-te la locul de muncă și acasă, am o dragoste la excepția cazului în care aceasta a devenit un prieten nou si important de încredere și simt seva care curge în vene.

În acest vârtej emoțional i-am spus, "Ei bine, dacă tot se întâmplă acest lucru nu va fi un motiv?!" Practic Cred că tocmai caracterul aleatoriu al evenimentelor, cred că mai degrabă concatenarea a aceluiași ex: somn mic - m-am trezit rău - lucru rău - trimiterea unei că țara tot - am suspendat de la locul de muncă - am enervat mai mult și mai mult - foc mine - am de gând să mănânce în lăzile de gunoi, deoarece eu nu pot găsi de lucru - somn sub poduri - am adoptat de către un om bogat care are milă de mine și mă copleșește cu daruri.

Filosofia mea de viață este ceva explicabil științific cu două cuvinte simple: acțiune -> reacție.

Dar ceea ce are toate astea cu blog-ul? Centre de Centra, patru ani mai târziu, m-am găsi singur: face micul dejun pentru o, fac cumpărături pentru o, de gătit pentru unul, unul și distribuie atenția să trăiască de unul, așa că într-o clipă vine lumina: "Doamne, în jurul nu găsești nimic care îi învață pe oameni care locuiesc singuri să scape de plictiseala de hrana patru pereți. "

Recunosc, pentru primele zile am hrănit painea alba, murături și Philadelphia și eu încă mai fac la intervale regulate. Am suge Știu, dar m-am simțit pierdut citind retete pentru 2, 4 sau 6 persoane. Creierul meu a refuzat să împartă ingredenti și m-am trezit în bucătărie mă demoralizat sandwich castravete de obicei.

Și ce sa întâmplat? După așa meditând am ajuns la "conștiința interioară" de a fi singur (acest cuvânt lipsit de tact!), De ce nu transforma această situație (dificilă la un nivel practic, dar superabilissima) în ceva folositor? De ce nu petrece o parte din timpul meu pentru a ne singur / văduvă / alergică la relații conjugale / oameni care locuiesc singuri / studenților cu abilități culinare pentru a crea retete adaptate la nevoile noastre?


Și aici e vestea:

- Blogul va găzdui mai multe evenimente, ne cunoaștem mai profund, vom vorbi de iluzii noastre culinare, interacționăm cu noi și ne va învăța o mulțime de celălalt!

- Veți găsi rețete speciale (de-a lungul modul în care va înțelege)

- Aranja evenimente tematice

- Probleme vor fi mai necredincioși decât oricând

Am multe proiecte pe care le-am în curs de dezvoltare pentru a înveseli feluri de mâncare noastre, umple serile singuri și pentru a impresiona dacă ați avut o întâlnire fierbinte (îmi place foarte mult această definiție). Știu că participa inițial doar "prieteni și familie", dar eu sunt convins că în curând veți alătura prea ... da-mi un motiv să se abțină de la a face acest lucru!

Nu este nevoie să-și petreacă timp pentru a împărți ingredientele, se calculează timpii de gătit sau să inventeze o masă mizerie de obicei alternativă și veți fi "însoțită de mână" în adâncurile bucătărie și în alegerea de materii prime (în cazul în care nu sunt în măsură) .. sunt chiar gata să renunțe la lovituri de viață la cele mai reticente.

Veti gasi aproape tot ceea ce face pentru tine, am spus "aproape" pentru că restul va trebui să pună imaginația ta. Nu vreau să te văd plictisit, mâncarea poate fi un remediu bun pentru suflet.

Cea mai mare dorință a mea este să te văd în bucătărie ca și cum ai fi la cârma unui galion: agresiv, încrezător și de succes!


Gata, la începutul unei noi ere: era de motiv


Tremura ... pirat este înapoi!


22 Responses to "Mission DR. Strangelove "

 1. Acum, nu ma intelegeti gresit ... dar I LOVE YOU ^ _ ^ Să fim serioși: tu ești o forță a naturii Maky și, deși "ține parțial de familie" (în sensul că eu nu locuiesc împreună și Dany), va urma din nou ... nu pot să aștept să înceapă reteta !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Multumesc Franci !!!!!!!!!! Sunt sigur că știi cum să se multiplice în doze mult mai bine decât știu cum să le împartă ^ _ ^

 3. Maky, două linii și o veste de milioane.
  Îndepărtează-te de scutire la exasperarea raportul medical pentru situația cu ESN, dar mă bucur să vă citesc atât de plin și plin de energie, o singură dată pentru viitor.
  Mult noroc, indiferent de mintea ta decide să dea naștere, și puteți lucra mai repede :)

 4. Ești un spectacol !! Eu nu am alte cuvinte!
  În acest moment am sa-ti imaginezi ca eroina din saga de stierg Larsson, în special pentru pan pâine, ea și cornișon = răspândit)
  Odată ce ați înțeles că aerul poate trece, putem respira și apoi trăi în consecință, deși încă șchiopătînd, cea mai mare parte se face! Chiar dacă drumul va fi mai bine articulate înapoi preferat piratessa !!!

  Îmbrățișări mari

  LaVally

 5. Arabafelice, de fapt, cele mai multe lucruri s-au întâmplat cu mine în termen de două săptămâni de la tot anul! Inge va fi mereu o parte din viața mea și veți auzi încă despre (pentru a economisi abandonarea sidrome ^ _ ^)

  LaVally: Mulțumesc dragă, acum eu sunt dedicat pentru depozitarea galion ... eu nu pot să aștept să-l văd navigheze la destinații noi!

 6. este adevărat nu există nici un blog care oferă ingredientele pentru single, și chiar dacă unul nu este singur, deși, uneori, e doar la domiciliu, puteți găti pentru el și doar? mică trebuie să aibă grijă de ceea ce mananci numai în familiile din 2 în sus!
  aspect al acestor schimbări, eu sunt sigur că va fi uimitor!

 7. Herbi dicimo care este mai mult un "ghid de supravietuire pentru oamenii care mananca singur" ^ _ ^ eu nu pot să aștept să mă întorc la crearea. Mulțumesc, comentariile dvs. sunt de taxare mine foarte mult!

 8. Nu știu ce să spun ... în sensul, imi pare rau pentru pauza, dar mă bucur de puterea ta.
  Îmi pare rău "singlelaggine", dar mi se pare minuțioasă muncă de neuroni care au examinat toate, de alte posibilități, atunci eu sunt mulțumit.
  în fond, chiar dacă știu că pentru al naibii de experienta mea directa (vârstă = 10), că lovitura vine după, atunci când toate obiceiurile devin lame și au nevoie de pană de carton nouă inițiativă, am placerea de a citi propunerile dumneavoastră.
  noroc la fiecare colț al inimii, munca în bucătărie!

 9. Pernă sunt atat de scumpe, am încerca să transforme întotdeauna pozitiv în toate nenorocirile care vin de la viata pe care de multe ori se arată în forma unor noi provocări sau stimli pozitive să nu piardă din vedere. Mult noroc pentru tine pe toate fronturile!

 10. Marea !! Cred că locul aș închis în casa ta din nou pentru moltoooooo timp de disperare și să mănânce paste ca un fel de mâncare principal cu unt și ciocolată uscat la fel de dulce. Voi urmări cu mare curiozitate (deși continua să gătească pentru 2 sau 4 ... dar leserate singur căpitan din când în când ;)

 11. că determinarea !! Brava, uita-te noua reteta

 12. Agnes: Naaaaaa, acesta este terminat în cel mai bun mod pentru amandoi (aproximativ 4 ani 4 ani și le-am vărsat mereu râuri de lacrimi), dar în cele din urmă câștigă instinctul de supraviețuire. Dai pentru icette poate multiplica mereu cu 2 sau 4 ^ _ ^

  Maia: ^ ____ ^

 13. Uite cu nerăbdare toate aceste stiri!
  Începutul unui nou capitol poate doar surprize și te încarcă, astfel încât va fi cu siguranță exorbitant :-)

 14. dragă, ți-am trimis un e-mail cu un propostina. Lasă-mă să știu dacă ați primit ;)

 15. Bună ziua Maky,
  Voi urmări doar de la câteva posturi și vreau să-ți fac cele mai bune urări pentru toți.
  Aștept rețete noi, curioase (care sunt deja în măsură să ambuscadă, cum ar fi pisicile) și acum sunt acolo pentru a juca un pic "cu agar agar (dar voi învăța de la cei care" aceste lucruri?).
  O mare sărut!

 16. katy: se percepe o mulțime, atât de mult încât nici nu pot dormi. Sper doar să nu dezamăgesc poporul.

 17. Agnese: e-mail primit! Este un proiect frumos, contatemi bine în echipă.

 18. Lorenz: Multumesc pentru tot, știe că ele sunt utile într-un fel umple inima de bucurie!

 19. perfect! fericiți să vă avem la bord. De acum, însă, pentru acest lucru ne auzim doar prin e-mail. Vei scrie un scurt cu toate informatiile detaliate.

 20. Foarte bine!

 21. dar by're la fel ca Phoenix, întoarce plin de viață, cu atât de multe idei de cap ... .. Aș spune că este un mod frumos de a privi înainte, nu cedati niciodata !!!! ciauzzzzz

 22. Mulțumesc Astro, din fericire unul care nu izvorăște !!!

Lasă un Răspuns