Misiune DR. Strangelove

de maky | 24 ianuarie 2012 |

Blog-ul în viitor va găzdui conținutul și practicile culinare neortodoxe vegetarian, prin urmare, citind aceste articole nu este recomandat unui public mai tânăr decât 16.


Dragă pregătit în acest papello aproape necesar. Profeția Maya a devenit realitate pentru mine, cu un pic de "în avans," Tu ești pe moarte ??? "nu absolut nici fapt, examenul histologic este de așteptat ca rezultat negativ, în ciuda acestui fapt 2012 a adus multe inovatii.

Am excursie ... Haim Inge după Crăciun și am decis să căi separate predere de aceea, nu vom trăi mai împreună (și cui îi pasă ce crezi!) Pentru toti cei care ne cunosc (mesaj public = economii substanțiale Pecunia telefon) l "inge în cauză" nu este acasă pentru următorii 50 de ani, vă rugăm să lăsați un mesaj după semnalul sonor ... biiiiiiiiiiip ". Acum ma uit de muncă și acasă, am o dragoste cu excepția cazului în care este transformat într-un prieten important nou încredere și simt curgerea seva în venele.

În acest vârtej emoțional mi-am spus: "Ei bine, dacă toate acestea se întâmplă pentru un motiv?!" Practic Cred că tocmai caracterul aleatoriu al evenimentelor, cred destul de concatenarea același exemplu: dorm puțin - am trezit rău - lucru rău - trimite în că țara toate - am suspendat la locul de muncă - am supărat mai mult - foc mine - mă duc să mănânc în containere, deoarece eu nu pot găsi de lucru - eu dorm sub poduri - voi fi adoptat de un om bogat care are milă de mine și mă copleșește cu cadouri.

Filozofia mea de viață este ceva explicabil științific cu doua cuvinte simple: acțiune -> reacție.

Dar ceea ce are toate astea cu blog-ul? Centre centrate, patru ani mai târziu mă găsesc singur: să dejun pentru unul, face cumpărături pentru unul, gătit pentru unul, distribui atenția unul și de a trăi pentru unul, așa că într-o clipă vine iluminare: "Cavoli, în jurul valorii de Acesta nu a fost găsit nimic care îi învață pe oameni care locuiesc singuri să scape de plictiseala de alimentare patru pereți. "

Recunosc, pentru primele zile am fost adus cu paine alba, Philadelphia și castraveciori murati si inca fac la intervale regulate. Știu că am suge, dar m-am simțit pierdut citind retetele pentru 2, 4 sau 6 persoane. Creierul meu a refuzat să împartă ingredenti și m-am găsit în bucătărie mă demoralizat sandvișul castravete obișnuit.

Și ce sa întâmplat? După multe meditație au venit la "conștientizarea interior" de a fi singur (acest cuvânt lipsit de tact!), De ce să nu transforme această situație (dificilă în practică, dar superabilissima) în ceva folositor? De ce nu petrece o parte din timpul meu pentru a ne singur / văduvă / alergic la relațiile maritale / gospodării persoană / studenti cu abilități culinare pentru a crea retete adaptate la nevoile noastre?


Și aici este vestea:

- Blog va găzdui mai multe evenimente, vom ști mai profund, vom vorbi despre iluzii noastre culinare, interacționăm cu noi și vom învăța multe unii de la alții!

- Veți găsi retete speciale (veți înțelege modul)

- Aranjați pentru tine de evenimente tematice

- Temele sunt mai necredincioși decât oricând

Am atât de multe proiecte pe care am în curs de dezvoltare pentru a ridica moralul farfuriile noastre, umple serile noastre singuri și să impresioneze dacă ați avut o dată (îmi place să mor această definiție!). Știu initial participa doar "prieteni și familie", dar cred că în curând veți alătura prea ... da-mi un motiv să renunțe la a face acest lucru!

Nu este nevoie să pierdeți timp pentru a împărți componente, se calculează timpul de gătire sau să inventeze o masă mizerie de obicei alternative și veți fi "însoțită de mână" în adâncurile bucătărie și în alegerea materiilor prime (în cazul în care nu sunt în măsură) sunt .. de asemenea, gata să renunțe lovituri de viață mai reticente.

Veti gasi aproape tot ceea ce face pentru tine, spun "aproape" pentru că restul va trebui să te pun prin imaginație. Nu voi vedea tu plictisit, mâncarea poate fi un remediu bun pentru suflet.

Cea mai mare dorința mea este să te văd în bucătărie, ca și cum ați fost la cârma unei galion: agresiv, încrezător și de succes!


Gata la începutul unei noi ere a obține: epoca rațiunii


Tremura ... Piratessa este înapoi!


22 Răspunsuri la "Mission DR. Strangelove "

 1. Acum, nu mă înțelege greșit ... dar te iubesc ^ _ ^ Să fim serioși: ești o forță a naturii și, deși maky "ține parțial de familie" (în sensul că nu locuiesc împreună și Dany), va urma de bunăvoie ... nu pot să aștept să înceapă rețeta !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Multumesc Franci !!!!!!!!!! Sunt sigur că știți cum să se înmulțească în doze mult mai bine decât știu ei împărțit ^ _ ^

 3. Maky, două linii și o veste milioane.
  Pas cu raport medical de relief spre disperarea la situația cu ESN, dar mă bucur că ai citit atât de încărcat și plin de energie, timp numai la viitor.
  Mult noroc, indiferent de mintea ta decide să dea naștere, și puteți lucra în curând :)

 4. Sunteți spectaculoase !! Nu am nici alte cuvinte!
  Acum am să-ți imaginezi ca eroina a Larsson saga stierg, în special pentru pâine feliată, crema și cornișon =)
  Odată ce ați înțeles că aerul poate trece, putem respira și apoi a trăi în consecință, deși încă șchiopătînd, cea mai mare parte se face! Deși drumul va fi în continuare bine articulată înapoi favorit pirat !!!

  Îmbrățișări

  LaVally

 5. Arabafelice fapt cele mai multe lucruri s-au întâmplat cu mine în două săptămâni decât în ​​tot anul! Inge va fi întotdeauna o parte din viața mea și va auzi încă despre (pentru a economisi abandonarea sidrome ^ _ ^)

  LaVally: Mulțumesc dragă, acum am dedicat depozitarea galion ... eu nu pot să aștept să-l văd naviga la noi destinatii!

 6. este adevărat nu există nici blog, care oferă ingredientele pentru single, și chiar dacă unul nu este singur, dacă uneori e doar o casă, poate găti pentru el și nimic altceva? mica trebuie să aibă grijă de ceea ce mananci numai in familii din 2 până!
  aspect al acestor inovații, eu sunt sigur că ei vor fi uimitoare!

 7. Herbi dicimo că este mai mult un "ghid de supravietuire pentru persoanele care mananca singuri" ^ _ ^ Eu nu pot să aștept să mă întorc pentru a crea. Vă mulțumesc, comentariile dvs. sunt de taxare mi foarte mult!

 8. Nu știu ce să spun ... în drum, îmi pare rău pentru pauza, dar mă bucur că a puterea ta.
  Regret "singlelaggine", dar cred că munca minuțioasă a neuronilor care au ecranate toate, celelalte posibilități, atunci eu sunt mulțumit.
  în esență, chiar dacă știu că pentru experiența mea la naiba (= 10 ani), care vine după lovitura, atunci când toate obiceiurile devin lame și nevoia inițiativei carton pană nou, am placerea de a citi propunerile dumneavoastră.
  noroc la fiecare colț al inimii, activitatea din bucătărie!

 9. Perna sunt atât de dragi, am încerca să transforme mai pozitivă în toate nenorocirile care vin de la viata pe care de multe ori sunt prezentate în formă de noi provocări sau stimli pozitive a nu pierde din vedere. Mult noroc pentru tine pe toate fronturile!

 10. Grozav !! Cred că locul mi-ar fi închis în casa ta din nou, pentru moltoooooo timp la disperare și paste mănâncă cu unt ca un curs principal și ciocolată usuce la fel de dulce. Voi urmări cu mare curiozitate (deși continua să gătesc pentru 2 sau 4 ... dar leserate singur căpitan ocazional ;)

 11. că determinarea !! Brava, uite noul reteta

 12. Agnese: naaaaaa, sa încheiat în cel mai bun mod pentru amandoi (unele 4 ani 4 ani și am plâns mereu râurilor), dar în cele din urmă câștigă instinctul de supraviețuire. De la icette puteți multiplica întotdeauna cu 2 sau 4 ^ _ ^

  Maia: ^ ____ ^

 13. Uite cu nerăbdare toate aceste schimbări!
  Începutul unui nou capitol poate numai surprize și vă sunt astfel stabilit care va fără îndoială, exorbitant :-)

 14. dragă, am trimis un e-mail cu un propostina. Lasă-mă să știu că au primit ;)

 15. Bună ziua maky,
  Eu va urma doar câteva posturi și vă voi face cele mai bune urări pentru toți.
  Aștept rețete noi curioase (care sunt deja în măsură să ambuscadă, cum ar fi pisicile) și acum mă duc acolo să se joace în jurul "cu agar agar (dar de la cine învăța" aceste lucruri?).
  O mare sărut!

 16. Katy: ele sunt foarte încărcat, atât de mult încât nici nu pot dormi. Sper doar să nu dezamăgească oamenii.

 17. Agnese: e-mail primit! Este un proiect frumos, contatemi bine in echipa.

 18. Lorenz: vă mulțumesc pentru tot, știu că sunt utile într-un fel umple inima mea cu bucurie!

 19. perfect! fericiți să vă avem la bord. De acum, cu toate acestea, pentru acest lucru auzim numai prin e-mail. Veți scrie un scurt cu toate informatiile detaliate.

 20. dar haide esti la fel ca Phoenix, întoarce plin de viață, cu multe idei pentru cap ... .. aș spune că este un mod frumos de a privi înainte, nu cedati niciodata !!!! ciauzzzzz

 21. Multumesc Astro, din fericire unul care nu renunță !!!

Lasa un raspuns