Misiune DR. Strangelove

de maky | 24 ianuarie 2012 |

Conținutul de blog-ul va fi, în viitor, și practicile culinare vegetariene neortodox, prin urmare, lectura acestor articole nu este potrivit pentru o audiență mai mică de 16 ani.


Buna pregătit pentru acest Papello aproape necesar. Profeția Maya pentru mine a devenit realitate, cu un pic de "devreme," Tu ești pe moarte ??? "nu absolut, de fapt, nu se aștepta că examenul histologic a fost negativ, în ciuda acestui 2012 a adus multe inovații.

Am outed motoare ... Haim și eu după Crăciun ne-am decis sa predere moduri diferite, ca urmare nu vom trăi mai mult împreună (și cui îi pasă ce crezi!) Pentru toti cei care ne-au (mesaj publică = reduceri substanțiale de telefon material) știu "Inge în cauză" nu este acasă pentru următorii 50 de ani, vă rugăm să lăsați un mesaj după semnalul sonor ... biiiiiiiiiiip. " Acum Caut muncă și acasă, am o dragoste excepția cazului în care a devenit un prieten nou si important de încredere si sa se simta seva care curge în vene.

În acest vârtej de vânt emoțional i-am spus, "Ei bine, dacă toate acestea se întâmplă pentru un motiv?!" Practic, eu cred că doar caracterul aleatoriu al evenimentelor, cred că destul de concatenarea același exemplu: eu dorm un pic - am trezit rău - loc de muncă rău - a trimite la această țară tot - am suspendat de la locul de muncă - Am enervat mai mult și mai mult - foc mine - am de gând să mănânce în lăzile de gunoi pentru că eu nu pot găsi de lucru - somn de sub pod - am adoptat de către un om bogat care are milă de mine și mă copleșește cu daruri.

Filosofia mea de viață este ceva explicabil științific cu două cuvinte simple: acțiune -> de reacție.

Dar ceea ce are toate astea cu blog-ul? Centre centrate, patru ani mai târziu mă găsesc singur: face micul dejun pentru o, face cumpărături pentru o, de gătit pentru o, le-am distribui să aibă grijă pentru unul și unul, asa ca într-o clipă vine lumina: "Doamne, în jurul valorii de nu a fost găsit nimic, care îi învață pe oameni locuiesc singure pentru a scăpa de plictiseala a produsului alimentar patru pereți. "

Recunosc, în primele zile am hrănit cu pâine albă, murături și Philadelphia și eu încă o fac în mod regulat. Am suge Știu, dar m-am simțit pierdut citind retete pentru 2, 4 sau 6 persoane. Creierul meu a refuzat să împartă ingredenti și m-am trezit în bucătărie mă demoralizat sandwich castravete de obicei.

Și ce sa întâmplat? După multe meditație am ajuns la "conștiința interioară" de a fi singur (acest cuvânt lipsit de tact!), De ce să nu transforme această situație (dificilă la nivel practic, dar superabilissima) în ceva util? De ce nu petrece o parte din timpul meu în nostru singur / văduv / alergică la relații conjugale / persoanele care locuiesc singure / studenților cu abilități culinare pentru a crea retete adaptate la nevoile noastre?


Și aici e vestea:

- Blogul va găzdui mai multe evenimente, vom ști mai multe în profunzime, vom discuta despre iluzii noastre culinare, interacționăm cu noi și vom învăța multe de la fiecare alte!

- Veti gasi retete speciale (de-a lungul modul în care va înțelege)

- Aranjați pentru tine evenimente tematice

- Problemele vor fi mai multe necredincioși decât oricând

Am multe proiecte pe care am în curs de dezvoltare pentru a înveseli feluri de mâncare noastre, umple nopțile noastre singuratice și pentru a impresiona dacă ați avut o întâlnire fierbinte (eu l că definiția iubesc!). Știu că participa inițial doar "prieteni și familie", dar eu sunt convins că în curând vei alătura prea ... da-mi un motiv să se abțină de la a face acest lucru!

Nu este nevoie să-și petreacă timp pentru a împărți ingredientele, se calculează timpul de gătit sau să inventeze o alternativă masă la mizeria de obicei și vei fi "însoțită de mână" în adâncurile bucătărie și în alegerea materiilor prime (în cazul în care nu reușiți) sunt .. de asemenea, gata să renunțe la viață biciuit cele mai reticente.

Veti gasi aproape tot ceea ce face pentru tine, spun "aproape" pentru că restul va trebui să pună imaginația ta. Nu vreau să te văd plictisit, mâncarea poate fi un remediu bun pentru suflet.

Cea mai mare dorință a mea este să te văd în bucătărie ca și cum ai fi la cârma unui galion: agresiv, încrezător și de succes!


Fiți pregătit la începutul unei noi ere: era de motiv


Tremura ... pirat este înapoi!


22 Responses to "Misiune DR. Strangelove "

 1. Acum, nu ma intelegeti gresit ... dar te iubesc ^ _ ^ Să fim serioși: ești o forță a naturii maky și chiar "să păstreze parțial de familie" (în sensul că eu nu locuiesc împreună și Dany) pe care le va urma din nou ... nu pot să aștept pentru a începe rețeta !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Multumesc Franci !!!!!!!!!! Sunt sigur că știi cum să crească numărul de doze mult mai bine decât știu cum să le împartă ^ _ ^

 3. Maky, două linii și o veste milioane de euro.
  Pasul scutire de raport disperarea medical la situația cu ESN, dar mă bucur să vă citesc atât de plin și plin de energie, rândul său, doar pentru viitor.
  Mult noroc, indiferent de ceea ce mintea ta decide să dea naștere, și puteți lucra în curând :)

 4. Ești un spectacol !! Nu mai am cuvinte!
  Chiar acum am sa-ti imaginezi ca eroina a Larsson saga stierg, în special pentru tava de pâine, crema și cornișon =)
  Odată ce ați înțeles că aerul poate trece, putem respira și apoi a trăi în consecință, dar încă șchiopătînd, cea mai mare parte se face! Deși drumul va fi în continuare bine articulat înapoi favorit pirat !!!

  Îmbrățișări mari

  LaVally

 5. Arabafelice, de fapt, cele mai multe lucruri s-au întâmplat cu mine în două săptămâni pe tot parcursul anului! Inge va fi mereu parte din viața mea și veți auzi despre din nou (pentru a economisi abandonarea sidrome ^ _ ^)

  LaVally: Mulțumesc dragă, acum eu sunt dedicat stocării de galion ... Eu nu pot să aștept să-l văd navigheze la noi destinații!

 6. este adevărat nu există nici o blog care oferă ingredientele pentru single-uri, și chiar dacă unul este singur, uneori este chiar la domiciliu, puteți găti pentru el și asta e tot? Mica trebuie să aibă grijă de ceea ce mananci numai în familiile de la 2 în sus!
  aspect al acestei știri, eu sunt sigur că va fi uimitor!

 7. Herbi dicimo că este un "ghid de supravietuire pentru oamenii care mananca singur" ^ _ ^ eu nu pot să aștept să mă întorc la crearea. Vă mulțumesc, comentariile dvs. sunt de taxare mă foarte mult!

 8. Nu știu ce să spun ... în drum, îmi pare rău pentru pauză, dar mă bucur că puterea ta.
  Mi-e teamă de "singlelaggine", dar se pare că locul de muncă minuțioasă de neuroni care au examinat toate, de celelalte opțiuni, așa că eu sunt mulțumit.
  în esență, chiar dacă știu că pentru naibii experienta mea (vârstă = 10), că lovitura vine mai târziu, atunci când toate obiceiurile devin lame și au nevoie de cutie pană nouă inițiativă, am placerea de a citi propunerile dumneavoastră.
  noroc la fiecare colț al inimii, activitatea de bucătărie!

 9. Perna sunt atat de scumpe, am încerca să transforme întotdeauna pozitiv în toate nenorocirile care vin din viata pe care de multe ori sunt prezentate sub forma unor noi provocări sau stimli pozitive să nu piardă din vedere. Mult noroc pentru tine pe toate fronturile!

 10. Mare !! Cred că locul mi-ar fi închis în casa ta din nou pentru moltoooooo timp la disperare și să mănânce paste ca un fel de mâncare principal cu unt si ciocolata se usucă la fel de dulce. Voi urmări cu mare curiozitate (deși continua să gătească pentru 2 sau 4 ... dar leserate singur căpitan din când în când ;)

 11. că oomph !! Brava, uita-te noua reteta

 12. Agnes: Naaaaaa, încheiat în cel mai bun mod pentru amandoi (unele 4 ani 4 ani și m-am plans mereu râurilor), dar câștigă în cele din urmă instinctul de supraviețuire. Luați, de icette poate multiplica mereu cu 2 sau 4 ^ _ ^

  Maia: ^ ____ ^

 13. Uite cu nerăbdare toate acestea știri!
  Începutul unui nou capitol poate doar surprize și încărcați în așa fel încât va fi cu siguranță exorbitant :-)

 14. dragă, ți-am trimis un e-mail cu o propostina. Lasă-mă să știu dacă ați primit ;)

 15. Buna ziua maky,
  Voi urmări doar de la câteva posturi și vreau să-ți fac cele mai bune urări pentru toți.
  Mă uit rețete noi și stranii (care sunt deja în măsură să ambuscadă, ca o pisică) și acum mă duc de acolo să se joace în jurul "cu agar agar (dar voi învăța de la cei care" aceste lucruri?).
  O mare sărut!

 16. katy: le percepe foarte mult, atât de mult încât nici nu pot dormi. Sper că nu dezamăgesc oamenii.

 17. Agnese: e-mail primit! Este un proiect frumos, contatemi bine la echipă.

 18. Lorenz: Mulțumesc pentru tot, știu că sunt utile într-un fel îmi umple inima de bucurie!

 19. perfect! fericit să vă avem la bord. De acum încolo, însă, pentru acest lucru auzim numai prin e-mail. Veți scrie un scurt, cu toate informatiile detaliate.

 20. Foarte bine!

 21. dar haide tu ești la fel ca Phoenix, întoarce plin de viață, cu multe idei în mintea mea ... .. aș spune că este un mod frumos de a privi înainte, nu cedati niciodata !!!! ciauzzzzz

 22. Multumesc Astro, din fericire una care nu renunta !!!

Lasă un răspuns