100 periaatteet

"C" oli aikoinaan 99 ruhtinaat, jotka olivat iloisesti leikkivät heidän puutarhassa. Ne olivat niin kauniita ja terveitä herättää kateutta paha noita. Eräänä päivänä noita tuli tietää syntymän prinssi senttiä meni linnan naamioitu kokki pidoissa ja heitti todellinen kirous pikku prinssit.

-Voit Jalostetaan ainekset ruoanlaittoon

sanoi vanha

-Ja sinun on pakko lopettaa päivän hyvin, keskinkertainen ruokaa syödään kunnes opettaja ei tee palaat lapsesi ulkonäköä!

Ottaa sanoi, että katosi pilvi pahanhajuinen höyry. Vuonna silmänräpäyksessä pikku prinssit jotka muuttuivat porkkana, jotkut caciotta ja ne tomaattikastikkeessa. Kuningas ja kuningatar ottivat epätoivoinen kätensä heidän pikku rakkaansa ja laita ne iso kori. Päivät kuluivat, mutta kukaan valtakunnassa oli löytää ratkaisu.

Eräänä aamuna pieni kokki etsii erityisiä ainesosia hänen reseptejä, hän meni markkinoille ja puhu kyläläiset oppivat surullinen kohtalo kuninkaallinen perhe. Hän päätti esitellä itsensä kuningas ja kuningatar näyttää täyttä ymmärrystä. Sisäänkäynti valtaistuinsalissa in "valtava paju kori, hän näki hurmioitunut erityisiä ainesosia niin, että oli etsimässä niille ainutlaatuinen ja harvinainen ainesosia, jotka tekisivät hänen ruokia arvoinen arvostaa ... tärkeimmät ainesosat! Niin se oli, että välähti ajatus ehdottaa kuningas ja kuningatar pystyä kokata näitä herkullisia ja täydellinen ainesosia. Kaksi katsoin häntä järkyttyneenä, koskaan halunnut nähdä lapsensa murskataan ja keitetään ennen syömistä. Pikku kokki sanoi sitten:

-Vostre Majesty, ruhtinaat ovat kypsiä, ne jatkavat kypsyvät niin nopeasti mädäntyä ja kuolla.

Kuningas ja kuningatar jälkeen paljon ajatellut kokki antoi luvan edetä. Ensimmäinen prinssi muuttui sipuli pestiin huolellisesti, oma kuori ja laittaa potin etikka, sokeri, öljy, suola ja pippuri. Kuningas ja kuningatar osallistui kohtaus ilman rohkeutta puhua. Pikku kokki levyn päälle, vei hänet hallitsijat, sanoen:

-Nyt Sinun täytyy maistaa

Queen purskahti itkuun, pyydä häntä syömään yhden pojistaan ​​oli liikaa, joten hän päätti tehdä hänelle nielemään Chamberlain, joka tuli vavisten ottaen haarukka addentandone vähän. Hänen silmänsä syttyivät ja hänen huulensa parted hymy, ruokalaji oli uskomattoman hyvä, enemmän hyvää hän oli koskaan syönyt! Joten pilvi höyryä ilmestyi ensimmäinen ruhtinas. Kuningas ja kuningatar juoksi omaksua hänet epäuskoisena, vihdoinkin saattoivat löytää ratkaisu oikeinkirjoituksen!

Pikku kokki keittää kaikki ainekset luoda ruokia olivat ainutlaatuisia ja ihania, ja aina kun joku maistanut oli prinssi maagisesti näkyviin. Kun viimeinen, kirous murtui ikuisesti. Kuningas pitkän etsinnän jälkeen jättänyt laittaa Dungeons noita joka pakotettiin syömään nokkosia raaka ikuisesti yksin ja etikka. Pikku kokki tuli kokki tuomioistuimen ja keitetty kuninkaat ja kuningattaret maailman. "

Luettelo "100 periaatteet" on ajatus, että on tapahtunut minulle eräänä iltana, kun olen uudelleen lukenut minun vanha blogi. Vuosia sitten tein samanlainen juttu kuvitukset: 100 Aiheet 100 kuvitukset. Joten ajattelin käyttää sitä ruoanlaittoon luomalla tarinan ja luettelo 100 tärkeimpien ainesosien että haluan käyttää, käytän useammin, mutta ennen kaikkea pidän! Haluan tämän aloitteen käynnistämistä foodbloggers koska se tuntuu todella hauska ja jännittävä haaste. Voit vapaasti kopioida listalta ja muokata mieleisekseen varten crearvene henkilökunta. Luettelo "100 periaatteet" päivitetään ne luodaan reseptejä tuo linkki postittaa ainesosa valittu. Otan mielelläni isännöidä lista blogiini rohkea ryhmä, joka yhtyä inizativa. Yksi pieni sääntö, kuten tarina, on luoda reseptit valitsemalla yhden ainesosan luettelosta tehdä prinssi luomuksestasi (ei koske kerätä enemmän ainesosia peruuttaa eniten kohteita voi!), Voit seurata esiintymisjärjestyksessä tai kokki järjestyksessä, käytä reseptejä jo lähetetty tai luoda uudelleen uusia. Alta löydät bannerin, joka viittaa kokoelma sivulle lisättävän sivuston tai omassa luettelossa. Aiotteko lähettää linkki tähän mail maky [at] maky-lab [dot] com tai segnalandomi linkin Facebook-fanisivu ... ja nyt lähdetään töihin, päästä eroon periaatteita!

Lippu

Kokoelma Listat

Ottaa sanoi, että katosi pilvi pahanhajuinen höyry.