100 periaatteet

"C" olivat kerran 99 ruhtinaat, jotka onneksi leikkivät heidän puutarhassa. He olivat niin kaunis ja terve herättää kateellisia pahan velho. Eräänä päivänä noita tuli tietää syntymän prinssi penniäkään, hän meni linnan naamioitu kokki Royal juhla ja heittää kirouksen pikku prinssit.

-Voit Jalostetaan ainekset ruoanlaitto

sanoi vanha

-ja sinun tulee varmasti lopettaa päivän hyvin, syödään ruokaa keskinkertainen kunnes opettaja ei tee mennä takaisin teidän muodossa vauva!

Ottaa sanoi, että katosi pilvi höyryn hajuisia. Ei aikaa ollenkaan pikku prinssit jotka muuttuivat porkkana, jotkut caciotta ja jotka tomaatti. Kuningas ja kuningatar otti epätoivoinen käsissään heidän pikku rakkaansa ja laita ne iso kori. Päivät kuluivat, mutta kukaan valtakunnassa oli löytää ratkaisu.

Eräänä aamuna pieni kokki yritti erityisiä ainesosia hänen reseptit, hän meni markkinoille ja puhu kyläläiset huomasivat surullinen kohtalo kuninkaallinen perhe. Hän päättivät ilmoittaa kuningas ja kuningatar osoittamaan täyttä ymmärrystä. Tuli valtaistuimelle huoneeseen, "valtava pajukori, näki hurmioitunut erityisiä ainesosia, että molemmat kokeillut, ne harvinaisia ​​ja ainutlaatuisia ainesosia, jotka tekisi hänen ruokia arvoinen arvostetaan ... tärkeimmät ainesosat! Joten se oli, että välähti ajatus ehdottaa kuningas ja kuningatar kokata ne herkullisia ja täydellinen ainesosia. Kaksi katsoi häntä järkyttynyt, he koskaan halunnut nähdä lapsensa murskataan ja keitetään ennen syömistä. Pieni Cook sanoi sitten:

-Vostre Majesty, ruhtinaat ovat kypsiä, he jatkavat kypsyä niin nopeasti mädäntyä ja kuolla.

Kuningas ja kuningatar jälkeen paljon ajatellut kokki antoi lupa aloittaa. Ensimmäinen prinssi muuttui sipuli pestiin huolellisesti, yksityinen Kuori ja laittaa potin etikka, sokeri, öljy, suola ja pippuri. Kuningas ja kuningatar osallistui kohtaus ilman rohkeutta puhua. Pieni kokki, päättynyt hänen levy, vei hänet hallitsijat, sanoen,

-Nyt Sinun täytyy maistaa

Kuningatar purskahti itkuun, pyydä häntä syömään yhden pojistaan ​​oli liian joten hän päätti tehdä hänelle nielemään Chamberlain, joka tuli vapina ottaen haarukka addentandone pala. Hänen silmänsä syttyivät ja huulensa parted hymy, ruokalaji oli uskomattoman hyvä, niin hyvä kuin hän oli koskaan syönyt! Joten pilvi höyryn hän ilmestyi ensimmäinen prinssi. Kuningas ja kuningatar juoksi syleillä häntä epäuskoisena, vihdoin löysivät ratkaisun oikeinkirjoituksen!

Pieni kokki kypsennetty kaikki loput ainekset luoda ainutlaatuisia ruokia ja ihania ja aina kun joku maistoin oli prinssi maagisesti uudelleen näkyviin. Kun viimeinen, kirous oli rikki lopullisesti. Kuningas jälkeen pitkän etsinnän onnistui saamaan vankityrmissä noita joka oli pakko syödä ikuisesti vain raaka nokkosia ja etikka. Pieni kokki tuli kokki tuomioistuimen ja keitetty kuninkaat ja kuningattaret ympäri maailmaa. "

Luettelo "100 periaatteet" on ajatus, jonka minä leijui eräänä iltana kun minä uudelleen lukea minun vanha blogi. Vuosia sitten tein samanlainen asia kuvilla: 100 aiheista 100 kuvia. Joten ajattelin soveltaa sitä keittiöön, luoda satu ja luettelo 100 ainesosista prinssi että haluan käyttää, käytän säännöllisesti mutta enimmäkseen pidän! Haluan käynnistää tämän aloitteen joukossa foodbloggers koska se tuntuu todella haaste hauska ja haastava. Voit vapaasti kopioida listalta ja muuttaa sitä mieleisekseen varten crearvene henkilöstön. Luettelo "100 periaatteita" päivitetään ne luodaan reseptejä tuo linkki tekstiin sull'ingrediente valittu. Olen tyytyväinen isäntä luetteloon blogiin ryhmään rohkea Liittyvien minun inizativa. Vain vähän sääntö, kuten tarina, on luoda reseptit valitsemalla yksi ainesosa luettelo tehdä prinssi luomuksestasi (ei kannata yhdistää useita ainesosia useita merkintöjä voi ylittää pois!), Voit seurata esiintymisjärjestyksessä tai kokki järjestyksessä, käytä reseptejä jo lähetetty tai uudelleen luoda uusia. Alla banneri, joka viittaa kokoelma sivun sisällytettävä sivuston tai omassa luettelossa. Aiotteko lähettää linkki mail maky [at] maky-lab [dot] com tai segnalandomi linkin Facebook-sivu ... ja nyt Mennään töihin, me vapautamme periaatteita!

Lippu

Kokoelma luettelot

Ottaa sanoi, että katosi pilvi höyryn hajuisia.