100 periaatteet

"C" olivat kerran 99 ruhtinaat, jotka olivat iloisesti leikkivät heidän puutarhassa. Ne olivat niin kauniita ja terveitä herättää kateutta paha noita. Eräänä päivänä noita tuli tietää syntymän penniäkään prinssi meni linnan naamioitu kokki pidoissa ja heitti todellinen kirous pikku prinssit.

Sinä jalostetaan ainekset ruoanlaitto

sanoi vanha

Ja sinä olet sidottu lopettaa päivän hyvin, keskinkertainen ruoka syödään niin kauan kuin opettaja ei tee palaat lapsen kaltaiseksi!

Ottaa sanoi, että katosi pilvi höyryä haisi. Vuonna silmänräpäyksessä pikku prinssit jotka pelasi porkkana, ja ne, jotka caciotta tomaatti. Kuningas ja kuningatar otti epätoivoinen kätensä heidän pikku rakkaitaan ja laita ne suuri kori. Päivää kului, mutta kukaan valtakunnassa oli löytää ratkaisu.

Eräänä aamuna pieni kokki etsii erityisiä ainesosia hänen reseptejä, hän meni markkinoille ja juttelee kyläläiset oppivat surullinen kohtalo kuninkaallinen perhe. Hän päätti esitellä itsensä kuningas ja kuningatar näyttää täyttä ymmärrystä. Sisäänkäynti valtaistuinsalissa in "valtava paju kori, hän näki hurmioitunut erityisiä ainesosia, jotka molemmat yrittäneet, ne harvat ja ainutlaatuisia raaka-aineita, jotka tekisivät hänen ruokia arvoinen arvostaa ... ainekset prinssi! Niin se oli, että ajatus tapahtui ehdottaa kuningas ja kuningatar pystyä kokata näitä herkullisia ja täydellinen ainesosia. Kaksi katsoin häntä järkyttynyt, koskaan halunnut nähdä lapsensa murskataan ja keittää ennen syömistä. Pikku kokki sanoi sitten:

-Vostre Majesty, ruhtinaat ovat kypsiä, ne jatkavat kypsyy niin nopeasti mädäntyä ja kuolla.

Kuningas ja kuningatar jälkeen paljon ajatellut kokki antoi luvan edetä. Ensimmäinen prinssi muuttui sipuli pestiin huolellisesti, oma kuori ja laittaa potin etikka, sokeri, öljy, suola ja pippuri. Kuningas ja kuningatar osallistui kohtaus ilman rohkeutta puhua. Pikku kokki, valmis astia, vei hänet hallitsijat, sanoen:

-Nyt Sinun täytyy maistaa

Queen purskahti itkuun ja pyysi häntä syömään yhden pojistaan ​​oli liikaa, joten hän päätti yrittää tehdä, että Chamberlain lähestyi ottamalla haarukka addentandone vavisten hieman. Hänen silmänsä syttyivät ja hänen huulensa parted hymy, astia oli uskomattoman hyvä, enemmän hyvää hän oli koskaan syönyt! Niin pilvessä höyryn ilmestyi ensimmäinen ruhtinas. Kuningas ja kuningatar juoksi omaksua hänet epäuskoisena, lopulta löysivät ratkaisun oikeinkirjoituksen!

Pikku kokki keittää kaikki loput ainekset luoda ainutlaatuisia ruokia ja ihania ja aina kun joku maistanut oli prinssi maagisesti uusiutumaan. Kun viimeinen, lopulta mursi kirouksen. Kuningas pitkän etsinnän jälkeen jättänyt laittaa luolastoja noita joka pakotettiin syömään nokkosia raaka ikuisesti yksin ja etikka. Pikku kokki tuli kokki tuomioistuimen ja keitetty kuninkaat ja kuningattaret maailman. "

Luettelo "100 periaatteet" on ajatus, että on tapahtunut minulle eräänä iltana, kun olen uudelleen lukenut minun vanha blogi. Vuosia sitten tein samanlainen juttu piirroksia: 100 aihetta kirjoittanut 100 kuvitukset. Joten ajattelin soveltaa sitä keittiöön luoda satu ja luettelo 100 tärkeimpien ainesosien että haluan käyttää, käytän useammin, mutta ennen kaikkea pidän! Haluan käynnistää tämän aloitteen joukossa foodbloggers haaste, koska se tuntuu todella hauskaa ja haastavaa. Voit vapaasti kopioida listalta ja muokata mieleisekseen varten crearvene henkilökunta. Luettelo "100 periaatteet" päivitetään ne luodaan reseptit tuo linkki tekstiin aineosasta valittu. Olisin iloinen ylläpitää blogiasi listallani ryhmään rohkea, joka liittyy minun inizativa. Vain pieni sääntö, kuten tarina, on luoda reseptit valitsemalla yhden ainesosan luettelosta tehdä ruhtinas luomuksesi (ei koske kerätä enemmän ainesosia vetämään enemmän arvot mahdollisia!), Voit seurata esiintymisjärjestyksessä tai kokki järjestyksessä, käytä reseptejä jo lähetetty tai uudelleen luoda uusia. Alta löydät bannerin, joka viittaa kokoelma sivulle lisättävän sivuston tai henkilökohtaisen luettelon. Voit lähettää minulle linkki tämän sähköpostin maky [AT] maky-lab [dot] com tai segnalandomi linkin Facebook fanisivu ... ja nyt lähdetään töihin, päästä eroon periaatteita!

Banner

Kokoelma luettelot

Ottaa sanoi, että katosi pilvi höyryä haisi.