100 periaatteet

"C" olivat kerran 99 ruhtinaat, jotka olivat onneksi pelaa heidän puutarhassa. He olivat niin kaunis ja terve herättää kateutta paha noita. Eräänä päivänä noita tuli tietää syntymän prinssi sentin, meni linnan naamioitu kokki pidoissa ja heitti todellinen kirous pikku prinssit.

-Sinun muuntuu ruuanlaittoon

sanoi vanha

-Ja sinun on pakko lopettaa päivän hyvin, keskinkertainen ruokaa syödään, kunnes opettaja ei anna sinun palata muodossa lapsi!

Ottaa sanoi, että katosi pilvi höyryä hajuisia. Vuonna silmänräpäyksessä pikku prinssit, jotka muuttuivat porkkana, ja ne, jotka caciotta tomaatti. Kuningas ja kuningatar otti epätoivoinen käsissään heidän pikku rakkaansa ja laita ne iso kori. Päivää kului, mutta kukaan valtakunnassa oli löytää ratkaisu.

Eräänä aamuna pieni kokki yritti erityisiä ainesosia hänen reseptejä, hän meni markkinoille ja puhut kyläläiset tulivat tietää surullinen kohtalo kuninkaallinen perhe. Hän päätti esitellä itsensä kuningas ja kuningatar osoittamaan ymmärrystä. Tuloa valtaistuimelle huoneeseen, "valtava pajukori, hän näki ekstaattinen erityisiä ainesosia, että molemmat yrittivät nämä harvinainen ja ainutlaatuinen ainesosia, jotka tekisi hänen ruokia arvoinen arvostaa ... ainesosat prinssi! Niin se oli, että välähti ajatus ehdottaa kuningas ja kuningatar pystyä kokki herkullisia ja täydellinen ainesosia. Kaksi katsoi häntä järkyttynyt, ei koskaan halunnut nähdä lapsensa murskataan ja keitetään ennen syömistä. Pieni Cook sanoi sitten:

-Your Majesty, nuoret prinssit ovat kypsiä, ne jatkavat kypsyvät niin nopeasti mädäntyä ja kuolla.

Kuningas ja kuningatar pitkän miettimisen jälkeen, kokki antoi luvan edetä. Ensimmäinen prinssi muuttui sipuli pestiin huolellisesti, oma kuori ja laittaa potin etikka, sokeri, öljy, suola ja pippuri. Kuningas ja kuningatar osallistui kohtaus ilman rohkeutta puhua. Pikku kokki, valmis astia, vei hänet hallitsijat, sanoen:

-Nyt sinun täytyy maistaa

Queen purskahti itkuun, pyydä häntä syömään yhden pojistaan ​​oli liikaa, joten hän päätti yrittää tehdä, että Chamberlain lähestyi ottamalla haarukka addentandone vavisten hieman. Hänen silmänsä syttyivät ja huulensa erosimme hymy, ruokalaji oli uskomattoman hyvä, enemmän hyvää hän oli koskaan syönyt! Niin pilvessä höyryn ilmestyi ensimmäinen prinssi. Kuningas ja kuningatar juoksi omaksua häntä epäuskoisena, vihdoinkin saattoivat löytää ratkaisu oikeinkirjoituksen!

Pieni cook kypsennetty kaikki ainekset luoda ruokia olivat ainutlaatuisia ja ihania ja aina kun joku maistanut oli prinssi maagisesti uudelleen näkyviin. Kun viimeinen, lopulta mursi kirouksen. Kuningas pitkän etsinnän jälkeen jättänyt laittaa Dungeon noita, joka oli pakko syödä nokkosia raaka forever alone ja etikka. Pieni kokki tuli kokki tuomioistuimen ja keitetty kuninkaat ja kuningattaret eri puolilta maailmaa. "

Luettelo "100 periaatteet" on ajatus, että Kelluin eräänä iltana, kun olen uudelleen lukenut minun vanha blogi. Vuosia sitten tein samanlainen juttu piirroksia: 100 aihetta kirjoittanut 100 kuvitukset. Joten ajattelin soveltaa sitä keittiöön luoda satu ja luettelo 100 tärkeimmistä ainesosia, jotka haluan käyttää, käytän useammin mutta enimmäkseen pidän! Haluan käynnistää tämän aloitteen välillä foodbloggers haaste, koska se tuntuu todella hauskaa ja haastavaa. Voit vapaasti kopioida listalta ja muokata mieleisekseen varten crearvene henkilökunta. Luettelo "100 periaatteet" päivitetään ne on luotu reseptejä tuo linkki tekstiin aineosasta valittu. Otan mielelläni isäntä lista blogiin rohkea ryhmä, joka yhtyä inizativa. Vain vähäisiä sääntö, kuten tarina, on luoda reseptit valitsemalla yksi ainesosa luettelossa tekemään prinssi luomuksestasi (ei koske kerätä lisää aineksia yliviivaa useita merkintöjä mahdollista!) Voit seurata esiintymisjärjestyksessä tai kokki järjestyksessä, käytä reseptejä jo lähetetty tai uudelleen luoda uusia. Alta löydät banneri, joka viittaa kokoelma sivulle lisättävän sivuston tai omassa luettelossa. Voitteko lähettää linkkejä tämän postin maky [at] maky-lab [dot] com tai segnalandomi linkin Facebook-fanisivu ... ja nyt Mennään töihin, päästä eroon periaatteita!

Lippu

Kokoelma luettelot

Ottaa sanoi, että katosi pilvi höyryä hajuisia.