100 periaatteet

"C" olivat kerran 99 ruhtinaat, jotka olivat iloisesti leikkivät heidän puutarhassa. He olivat niin kauniita ja terveitä herättää kateellisia pahan velho. Eräänä päivänä noita tuli tietää syntymän prinssi penniäkään, hän meni linnan naamioitu kokkina kuninkaan juhla ja heittää kirouksen pikku prinssit.

-Voit Jalostetaan ainesosia keittämiseen

sanoi vanha

-ja sinun tulee sidottu lopettaa päivän hyvin, syödä ruokaa keskinkertainen kunnes opettaja ei tee mennä takaisin teidän muodossa vauva!

Ottaa sanoi, että katosi pilvi höyryn hajuisia. Ei aikaa ollenkaan pikku prinssit jotka muuttuivat porkkana, jotkut caciotta ja kuka tomaatti. Kuningas ja kuningatar otti epätoivoinen kätensä heidän pikku rakkaansa ja laita ne iso kori. Päivät kuluivat, mutta kukaan valtakunnassa oli löytänyt ratkaisun.

Eräänä aamuna pieni kokki yritti erityisiä ainesosia hänen reseptit, hän meni markkinoille ja puhu kyläläiset huomasivat surullinen kohtalo kuninkaallinen perhe. Hän päätti esittää itsensä kuningasparin osoittamaan ymmärrystä. Tuli valtaistuinsaliin, in "valtava paju kori, näki hurmioitunut erityisiä ainesosia, jotka molemmat kokeillut, ne harvinaisia ​​ja ainutlaatuisia ainesosia, jotka tekevät hänen ruokia arvoinen arvostetaan ... ainekset prinssi! Joten se oli, että välähti ajatus ehdottaa kuningas ja kuningatar kokata näitä herkullisia ja täydellinen ainesosia. Kaksi katsoi häntä järkyttynyt, he koskaan halunnut nähdä lapsensa murskataan ja keitetään ennen syömistä. Pieni kokki sanoi sitten:

-Vostre Majesty, ruhtinaat ovat kypsiä, he jatkavat kypsyä niin nopeasti mädäntyä ja kuolla.

Kuningas ja kuningatar pitkän miettimisen jälkeen kokki antoi luvan jatkaa. Ensimmäinen prinssi muuttui sipuli pestiin huolellisesti, yksityisen Peel ja laittaa potin etikka, sokeri, öljy, suola ja pippuri. Kuningas ja kuningatar osallistui kohtaus ilman rohkeutta puhua. Pieni kokki, päättynyt hänen levy, vei hänet hallitsijoita, sanoen,

-Nyt Sinun täytyy maistaa

Queen purskahti itkuun, pyydä häntä syömään yhden hänen poikansa oli liian joten hän päätti yrittää tehdä, että Chamberlain, joka tuli vavisten ottaen haarukan addentandone pala. Hänen silmänsä syttyivät ja huulensa parted hymy, ruokalaji oli uskomattoman hyvä, niin hyvä kuin hän oli koskaan syönyt! Joten pilvi höyryn hän ilmestyi ensimmäinen prinssi. Kuningas ja kuningatar juoksi syleillä häntä epäuskoisena, lopulta löysivät ratkaisun oikeinkirjoituksen!

Pieni cook kypsennetty kaikki loput ainekset luoda ainutlaatuisia ruokia ja ihanaa ja joka kerta joku olen maistanut oli prinssi maagisesti ilmestyy uudelleen. Joista viimeinen, kirous katkesi lopullisesti. Kuningas pitkän etsinnän jälkeen ole esittänyt vankityrmissä noita, joka oli pakko syödä ikuisesti vain raaka nokkosia ja etikka. Pieni kokki tuli kokki tuomioistuimen ja keitetty kuninkaat ja kuningattaret eri puolilta maailmaa. "

Luettelo "100 periaatteet" on ajatus, jonka minä leijui eräänä iltana, kun olen uudelleen lukenut minun vanha blogi. Vuosia sitten tein samanlainen asia kuvilla: 100 aiheista 100 kuvia. Niinpä päätin hakea sen keittiöön, luoda satu ja listan 100 ainesosista prinssi että haluan käyttää, käytän säännöllisesti, mutta enimmäkseen pidän! Haluan käynnistää tämän aloitteen joukossa foodbloggers koska se näyttää todella haaste hauska ja haastava. Voit vapaasti kopioida listalta ja muuta sitä mieleisekseen varten crearvene henkilöstölle. Luettelo "100 periaatteet" päivitetään ne luodaan reseptejä tuovat linkki tekstiin sull'ingrediente valittu. Olen tyytyväinen isäntä luetteloon blogiin ryhmään rohkea liittyviä maita minun inizativa. Vain pieni sääntö, kuten tarina, on luoda reseptit valitsemalla yhden ainesosan luettelon tekeminen ruhtinas luomuksesi (ei kannata yhdistää useita ainesosia useita merkintöjä voi ylittää pois!), Voit seurata esiintymisjärjestyksessä tai kokki satunnaisessa järjestyksessä, käytä reseptejä jo lähetetty tai uudelleen luoda uusia. Alla banneri, joka viittaa kokoelman sivun sisällytettävä sivuston tai henkilökohtaiseen luetteloon. Aiotteko lähettää linkki mail maky [AT] maky-lab [dot] com tai segnalandomi linkin Facebook-fanisivu ... ja nyt Mennään töihin, me vapautamme periaatteet!

Lippu

Kokoelma luettelot

Ottaa sanoi, että katosi pilvi höyryn hajuisia.