100 periaatteet

"C" olivat kerran 99 ruhtinaat, jotka olivat iloisesti leikkivät heidän puutarhassa. Ne olivat niin kauniita ja terveitä herättää kateutta paha noita. Eräänä päivänä viisas nainen oppinut syntymän prinssi penniäkään, meni linnan naamioitu kokki kuninkaallinen juhla ja heitti kirouksen pikku ruhtinaat.

-Voit Muuntaa ruuanlaittoon

sanoi vanha

-ja sinua sidottu lopettaa päivän hyvin, syödään ruokaa keskinkertainen, kunnes mestari ei tee mennä takaisin oman muodossa vauva!

Ottaa sanoi, että katosi pilvi höyryn haiseva. Vuonna silmänräpäyksessä pikku prinssit jotka muuttuivat porkkana, jotkut caciotta ja kuka tomaatti. Kuningas ja kuningatar otti epätoivoinen käsissään heidän pikku rakkaansa ja laita ne iso kori. Päivät kuluivat, mutta kukaan valtakunnassa oli löytää ratkaisu.

Eräänä aamuna pieni kokki yritti erityisiä ainesosia hänen reseptit, hän meni markkinoille ja puhu kyläläiset oppivat surullinen kohtalo kuninkaallinen perhe. Hän päätti ilmaantuvat kuningasparin todistaa kaikki hänen ymmärryksen. Tuli valtaistuinsalissa vuonna "valtava pajukori, näki hurmioitunut erityisiä ainesosia, jotka molemmat yrittivät, ne ainutlaatuinen ja harvinainen ainesosia, jotka tekisi hänen ruokia arvoinen arvostaa ... ainekset prinssi! Joten se oli, että välähti ajatus ehdottaa kuningas ja kuningatar kokata näitä herkullisia ja täydellinen ainesosia. Kaksi katsoin häntä järkyttyneenä, koskaan halunnut nähdä lapsensa murskataan ja keitetään ennen syömistä. Pieni kokki sanoi sitten:

-Vostre Majesty, ruhtinaat ovat kypsiä, jos he jatkavat kypsyvät niin nopeasti mädäntyä ja kuolla.

Kuningas ja kuningatar jälkeen paljon ajattelua kokki antoi luvan edetä. Ensimmäinen prinssi muuttui sipuli pestiin huolellisesti, yksityinen Kuori ja laittaa potin etikka, sokeri, öljy, suola ja pippuri. Kuningas ja kuningatar osallistui kohtaus ilman rohkeutta puhua. Pikku kokki, päättynyt ruokalaji, vei hänet hallitsijat, sanoen:

-Nyt Sinun täytyy maistaa

Queen purskahti itkuun, pyydä häntä syömään yhden pojistaan ​​oli liian joten hän päätti yrittää tehdä se Chamberlain Hän tuli ottaen vavisten haarukka addentandone pala. Hänen silmänsä syttyivät ja huulensa erosimme hymy, ruokalaji oli uskomattoman hyvä, hyvä hän oli koskaan syönyt! Joten pilvi höyryn ilmestyi ensimmäinen prinssi. Kuningas ja kuningatar juoksi omaksua häntä epäuskoisena, vihdoinkin saattoivat löytää ratkaisu oikeinkirjoituksen!

Pieni kokki keittää kaikki aineosat ainutlaatuisia ruokia ja ihania ja aina kun joku ei se maistui maagisesti uudelleen näkyviin prinssi. Kun viimeinen, lopulta mursi kirouksen. Kuningas pitkästä haku onnistui laittaa luolastoja noita joka oli pakko syödä ikuisesti vain raaka nokkosia ja etikka. Pieni kokki tuli kokki tuomioistuimen ja keitetty kuninkaat ja kuningattaret ympäri maailmaa. "

Luettelo "100 periaatteet" on ajatus, että Kelluin eräänä iltana, kun olen uudelleen lukea minun vanha blogi. Vuosia sitten tein samanlainen juttu kuvineen: 100 teemoja 100 kuvitukset. Joten ajattelin soveltaa sitä keittiöön, luoda satu ja luettelo 100 ainesosien prinssi, että haluan käyttää, käytän säännöllisesti, mutta enimmäkseen pidän! Haluaisin aloitteen käynnistämiseksi joukossa foodbloggers haaste, koska se tuntuu todella hauskaa ja haastavaa. Voit vapaasti kopioida listalta ja muokata mieleisekseen varten crearvene henkilökunta. Luettelo "100 periaatteet" päivitetään ne luodaan reseptit tuo linkki tekstiin aineosasta valittu. Olen tyytyväinen isäntä lista blogiini ryhmään rohkea liittyessään minun inizativa. Vain vähän sääntö, kuten tarina, on luoda reseptit valitsemalla yhden tuoteselosteen tehdä ruhtinas luomuksesi (ei kannata tuovat yhteen enemmän ainesosia peruuttaa enemmän ääniä voi!), Voit seurata esiintymisjärjestyksessä tai kokki järjestys, käytä reseptejä jo lähetetty tai uudelleen luoda uusia. Alta löydät bannerin, joka viittaa kokoelman sivulle lisätään sivuston tai omassa luettelossa. Aiotteko lähettää linkkejä tämän postin maky [at] maky-lab [dot] com tai segnalandomi linkin Facebook-sivu ... ja nyt lähdetään töihin, me vapautamme periaatteita!

Lippu

Kokoelma luettelot

Ottaa sanoi, että katosi pilvi höyryn haiseva.